Μουσείο Τυπογραφείας

Πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλισμών ο Δαμιανάκης

Νέος πρόεδρος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής εξελέγη χθες ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευτύχης Δαμιανάκης. Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, η συγκεκριμένη επιτροπή συγκροτείται στην αρχή κάθε τακτικής συνόδου από τον πρόεδρο του σώματος και έχει ως αντικείμενο την προηγούμενη εξέταση και παρακολούθηση της εφαρμογής των εξοπλιστικών προγραμμάτων και συμβάσεων αμυντικού υλικού. Σε αυτή μετέχουν 15 μέλη της διαρκούς επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων με βάση την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων.
Επίσης, ο κ. Δαμιανάκης επανεξελέγη αντιπρόεδρος της διαρκούς επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, ενώ είναι επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στη Βορειοατλαντική Συνέλευση (ΝΑΤΟ) και μέλος της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.