Μουσείο Τυπογραφείας

Επισκέψεις σε Δήμους

O νεοεκλεγείς δήμαρχος Πλατανιά, κ. Μαλανδράκης Ιωάννης, επισκέφθηκε προχθές το Δημοτικό Κατάστημα Βουκολιών και είχε κοινή συνάντηση με τον δήμαρχο Βουκολιών κ. Μπομπολάκη Νικόλαο και τους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή δύναμη στο νέο του ξεκίνημα, στην επίτευξη των  στόχων του και να βγει δικαιωμένος στο στοίχημα του νέου μοντέλου οργάνωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η ομαλή μετάβαση στο νέο μοντέλο οργάνωσης και λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο της εφαρμογής του ´Καλλικράτη´, που κοινή διαπίστωση και δέσμευση από 1ης Ιανουαρίου 2011 είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη και η άμεση αντιμετώπιση της καθημερινότητας.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ´ο κ. Μαλανδράκης τόνισε ότι η εκτέλεση και η λειτουργία του σχεδίου «Καλλικράτης» αποτελεί εγχείρημα ουσιώδους σημασίας και η πραγματοποίησή του θα επιτευχθεί μόνο με τη συνεργασία και ενδεχομένως την «αυτοθυσία»  των δημοτικών υπαλλήλων,  οι οποίοι έχοντας την εμπειρία από την προηγούμενη μετάβαση από τις Κοινότητες στους  Καποδιστριακούς Δήμους θα συμβάλλουν τα μέγιστα.
Επίσης ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Ιωάννης είχε παραβρεθεί μαζί με τον επίσης νεοεκλεγέντα δήμαρχο Καντάνου και Σελίνου κ. Δερμιτζάκη Γεώργιο στην κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων Βουκολιών και Καντάνου που πραγματοποιήθηκε στις Βουκολιές τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου για την περιβαλλοντική μελέτη του αιολικού και υβριδικού πάρκου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη θέση Στρογγυλή Κορυφή Νομού Χανίων της εταιρείας Αιολική Μουσούρων Α.Ε.
Και οι δύο συντάχθηκαν υπέρ της απόφασης των Συμβουλίων όπως αυτή ψηφίστηκε ομόφωνα την παραπάνω ημερομηνία´.   

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.