Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στην ΑΘήνα ο Φερέιρα

Στην Αθήνα αναμενόταν να φτάσει χθες βράδυ ο Ζεσουάλντο Φερέιρα προκειμένου να «σφραγίσει» τη συμφωνία του με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» μιλούν και με τον Ιταλό Αλεσάντρο Κοστακούρτα.
Από τη μία η υπογραφή συμβολαίου με τον Φερέιρα έδειχνε χθες να είναι θέμα ωρών, αφού υπάρχει προφορική συμφωνία για συνεργασία διάρκειας 1,5 έτους. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη πει το «ναι» σε Αντωνίου και Φρέιτας και χθες βράδυ θα είχε συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα για τις τυπικές λεπτομέρειες.
Κατά την αναχώρησή του από την Πορτογαλία χθες το απόγευμα, ο Φερέιρα δήλωσε σύμφωνα με το leoforos.gr: «Πάω στην Ελλάδα σήμερα, για μένα δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Εκτίμησα ότι είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να πάω σε μια ομάδα που μάχεται συνεχώς για αυτό που είμαι συνηθισμένος κι εγώ, δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου και τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Επαφές και με άλλους
Από την άλλη -και μέχρι να πέσουν οι υπογραφές- υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές και με άλλους προπονητές. Τα ονόματα των Γκασπερίνι και Μπιέλσα έχουν «παίξει» αρκετά τις προηγούμενες ημέρες αλλά τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε και το σενάριο του Αλεσάντρο Κοστακούρτα, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του σαν προπονητής από την Μάντοβα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα