Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

?Οχι? στις απολύσεις στο Δημόσιο

Αθήνα
Ξεκάθαρα αντίθετος με την οποιαδήποτε συζήτηση για αναθεώρηση του άρθρου του Συντάγματος, ώστε να είναι εφικτές ενδεχόμενες απολύσεις στο Δημόσιο, εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, χθες. Σημείωσε ότι το μνημόνιο θα δημιουργήσει χειρότερα προβλήματα στη χώρα και πρόσθεσε ότι η ΝΔ πρέπει να είναι κοντά στους μικρομεσαίους.
Αναλύοντας το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε ότι η ΝΔ βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, ενώ το ΠΑΣΟΚ και η πολιτική του διαψεύστηκαν προεκλογικά και μετεκλογικά.
Η ΝΔ έχει σταθεροποιήσει τη θέση της και είναι σε απόσταση αναπνοής από το πρώτο κόμμα, έχει αυξηθεί η συσπείρωσή της πολύ περισσότερο και πολύ συντομότερα από ό,τι πίστευαν σχεδόν όλοι, κερδίζει συνεχώς δυνάμεις, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι «επιτύχαμε πολλά, πολύ σύντομα, αλλά έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε, ενώ δεν κινητοποιήσαμε σε όλες τις περιπτώσεις το μέγιστο των δυνάμεών μας και έχουμε ακόμη σημαντικές οργανωτικές ελλείψεις που πρέπει να καλύψουμε».
Επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «το κόμμα των εκβιασμών και των ψεμμάτων, έρχεται τώρα αντιμέτωπο με τον χειρότερο εαυτό του, με το χειρότερο παρελθόν του, με τα απίστευτα λάθη του, με τις βαριές αμαρτίες του».
Συνάντηση με  τρόικα
Στο μεταξύ, στην ανάγκη ανάληψης αναπτυξιακών πρωτοβουλιών αναφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνάντησή του με κλιμάκιο της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
´Πρέπει να καταλάβουμε όλοι και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ότι μόνο μία ζωντανή οικονομία και μία όρθια κοινωνία μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και να έχει τη δυνατότητα θετικής και αισιόδοξης προοπτικής για το μέλλον´, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τη συνάντηση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα