Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ
Σύλληψη για κατοχή ηρωίνης
Για κατοχή και εμπορία ηρωίνης κατηγορείται ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στην Κίσαμο με 225 γραμμάρια της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας. Στην ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ´συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, στην Κίσαμο, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 36 ετών, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, σχετικά με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον παραπάνω αλλοδαπό, αφού εντοπίστηκε τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση. Όταν απογευματινές ώρες χθες ακινητοποιήθηκε, από αστυνομικούς, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
Μια πλαστική σακούλα περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης, βάρους διακοσίων είκοσι πέντε (225) γραμμαρίων, χρηματικό ποσό χιλίων τριακοσίων (1300) ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων σε λειτουργία, που χρησιμοποιούσε ως μέσα επικοινωνίας σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών´.

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ
Συλλαλητήριο για το Πολυτεχνείο
Συγκέντρωση – συλλαλητήριο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου θα γίνει και φέτος στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου στην πλατεία Αγοράς.
Σε κάλεσμά της η Επιτροπή Κατά των Βάσεων και της Εξάρτησης, αναφέρει:
“Η φετινή επέτειος της λαϊκής εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973 ενάντια στην αμεριακανοστήρικτη χούντα, βρίσκει τον λαό μας κάτω απ? τη κυριαρχία του ΔΝΤ και της Ε.Ε. Πείνα, εξαθλίωση κατάργηση στοιχειωδών δικαιωμάτων στη δουλειά, στις σπουδές και στη ζωή, τρομονόμοι  και διώξεις όσων αντιστέκονται είναι η πραγματικότητα που βιώνουν η νεολαία και λαός. Επίσης, η κυβέρνηση  δεσμεύει όλο και πιο ασφυκτικτά τη χώρα στις ιμπεριαλιστικές στρατηγικές και επιδιώξεις, ενώ οι νέες στρατιωτικοπολιτικές συνεργασίες με το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ, μας οδηγούν σε όλο και πιο επικίνδυνα μονοπάτια. Ο λαός μας δεν χρωστάει σε κανένα γι? αυτό και δεν έχει κανέναν λόγο να αποδεχτεί το μαύρο παρόν και το κατάμαυρο μέλλον που του επιβάλλουν. Ο μόνος δρόμος που έχει να επιλέξει είναι αυτός της αντίστασης και της μαζικής πάλης. Η Επιτροπή κατά των Βάσεων και της Εξάρτησης καλεί τον λαό των Χανίων και τη φοιτητική, μαθητική και εργαζόμενη νεολαία να συμμετέχουν στη συγκέντρωση – συλλαλητήριο την Τετάρτη 17 Νοέμβρη στις 7 μ.μ στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς για να τιμήσουμε τους αγωνιστές της εξέγερσης και να βροντοφωνάξουμε άλλη μια φορά:
Κάτω το μνημόνιο κι η αντεργατική πολιτική. Δημόσια δωρεάν παιδεία και περίθαλψη. Να καταργηθούν οι τρομονόμοι. Εξω οι βάσεις και οι ΑμερικανοΝατοϊκοί από τον τόπο μας”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα