Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στην Αθήνα για δυο φιλικά ο ΣΦΠΧ

Πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής βόλεϊ ανδρών και στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας του, ο Σ.Φ.Π. Χανίων βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά “Στέλιος Καλαϊτζής”.
Οι αγώνες θα γίνουν σήμερα και αύριο στο κλ. Ερυθραίας, ενώ το τουρνουά διοργανώνει -για 17η χρονιά- ο Α.Σ. Πανερυθραϊκός και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παλαιού παράγοντα του συλλόγου, Στέλιου Καλαϊτζή. Συμμετέχουν ακόμη η Παλλήνη και ο Απόλλωνας Αθ., δηλαδή τρία σωματεία που αγωνίζονται και αυτά στη Β´ Εθνική, αλλά σε διαφορετικό όμιλο από αυτόν του ΣΦΠΧ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα θα παίξουν: 7μμ Πανερυθραϊκός – ΣΦΠΧ, 9μμ Απόλλων Αθ. – Παλλήνη, ενώ αύριο, οι ηττημένες ομάδες θ´ αναμετρηθούν (6μμ) στο μικρό τελικό και οι νικήτριες (8μμ) στον τελικό.
Η χανιώτικη ομάδα θα παίξει χωρίς τον Παλιουδάκη (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), συνοδοί εκτός από τον προπονητή Γιώργο Μπουρμπάκη, είναι οι Στέλιος Μαυριαγιαννάκης, Γιάννης Ξανθάκης, ενώ η μετακίνηση τόσο προς, όσο και από Πειραιά, γίνεται με πλοίο της χορηγού του συλλόγου, Blue Star Ferries.
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Το διήμερο 20-21 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο -με τη μορφή τουρνουά, αφού μετέχουν μόλις τέσερρις ομάδες- το παγκρήτιο πρωτάθλημα βόλεϊ νεανίδων. Θα γίνουν συνολικά 6 αγώνες (κάθε ομάδα θα παίξει μια φορά με τις άλλες τρεις) και τον τίτλο θα κατακτήσει η πρώτη της τελικής βαθμολογίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα, όπως το ανακοίνωσε η ΕΣΠΕΚ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/11
1η αγωνιστική – κλ. Πατελών: 5μμ ΓΕΗ – Άθλεση, 7μμ Μεσσαρά – Κύδωνας     
ΚΥΡΙΑΚΗ   21/11  
2η αγωνιστική: Κύδωνας – ΓΕΗ (10πμ – κλ. Πατελών),  Άθλεση – Μεσσαρά (10πμ κλ. Λίντο)
3η αγωνιστική – κλ. Πατελών: 4μμ Κύδωνας – Άθλεση, 6μμ ΓΕΗ- Μεσσαρά.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα