Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Νέα σελίδα” γύρισε η Ένωση

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε χθες η γενική συνέλευση της ΕΚΑΣΚ και έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.
Από τα 11 τακτικά μέλη που εξελέγησαν, στο μέχρι χθες συμβούλιο μετείχε μόνον ο κ. Λυριντζάκης, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει σαρωτική ανανέωση και η Ένωση της Κρήτης γυρίζει σελίδα, με τη νέα διοίκηση να έχει σίγουρα δύσκολο έργο, αφού πρέπει ν´ αντιμετωπίσει πολλά και σοβαρά προβλήματα.
Από τους εκπροσώπους των χανιώτικων σωματείων, εξελέγησαν ο Γιάννης Τζουγκράκης (ΟΑΧ – 14 ψήφοι) και ο Μιχάλης Δασκαλάκη (17), όπως και ο επίσης χανιώτης Μανώλης Σκεπασιανός (ΟΦΗ – 17). Στο νέο Δ.Σ. μετέχουν και οι Βαγγέλης Χατζηκωνσταντίνου (ΑΓΟΡ – 13), Νίκος Χανιαλάκης (Αναγ. Αρκαλοχωρίου – 14), Χρήστος  Γκιουζέλης (Ανδρογέας – 11), Σταύρος Καρλής (Ηρόδοτος – 13), Δημήτρης Περυσινάκης (11) και Σταύρος Λυριντζάκης (15) από το Ηράκλειο ΟΑΑ, Βαγγέλης Πλεξουσάκης (Ιεράπετρα – 16), Παντελής Περδικάκης (Σητειακός – 9).
Αμέσως μετά έγινε και η πρώτη κατανομή αξιωμάτων και νέος πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ είναι ο Μιχ. Δασκαλάκης, γενικός γραμματέας ο Βαγ. Πλεξουσάκης και ταμίας ο Εμμ. Σκεπασιανός. Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο ορίστηκε για την Δευτέρα15 Νοεμβρίου.
Περισσότερα για τις εκλογές της ΕΚΑΣΚ στο αυριανό φύλλο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα