Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Εγκρίθηκαν όλες οι υποψηφιότητες

Όπως ήταν αναμενόμενο, χθες δεν υπήρξε απαρτία και έτσι η γενική συνέλευση των σωματείων – μελών της ΕΚΑΣΚ για την ανάδειξη νέας διοίκησης, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 6μμ στα γραφεία της Ένωσης.
Όπως σημειώνεται στο σχετικό χθεσινό δελτίο Τύπου της ΕΚΑΣΚ, τα θέματα της γενικής συνέλευσης είναι: 1. Παραίτηση διοικητικού συμβουλίου, 2. Διοικητικός-οικονομικός απολογισμός, 3. Απαλλαγή του Δ.Σ από κάθε ευθύνη του, 4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και προεδρείου Γ. Σ., 5. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. (11 τακτικά και 4 αναπληρωματικά μέλη).
Στο ίδιο δελτίο αναφέρονται όλα τα ονόματα αυτών που είχαν υποβάλει υποψηφιότητα, κάτι που σημαίνει ότι αυτή τη φορά δεν υπήρξαν… αποκλεισμοί και μετέχουν κανονικά οι κ. Δασκαλάκης, Γκιουζέλης.
Αναλυτικά οι 15 υποψήφιοι: Μιχάλης Δασκαλάκης (Α.Ο. Κισάμου), Γιάννης Τζουγκράκης (ΟΑΧ), Σταύρος Δρικάκης (Α.Ο. Κύδων), Παύλος Μαρινάκης (Α.Ο. Ακρωτηρίου), Βαγγέλης Χατζηκωνσταντίνου (ΑΓΟΡ), Νίκος Χανιαλάκης (Αναγ. Αρκαλοχωρίου), Μανώλης Σημαντηράκης (Γιούχτας), Χρήστος  Γκιουζέλης (Ανδρογέας), Σταύρος Καρλής (Ηρόδοτος), Απόστολος Δέλτσος και Μιχάλης Τζανής (Φιλαθλητικός), Μανώλης Σκεπασιανός και Κώστας Παντατοσάκης (ΟΦΗ), Δημήτρης Περυσινάκης και Σταύρος Λυριντζάκης (Ηράκλειο ΟΑΑ), Επαμεινώνδας Σκάνδαλος και Μελίτσα Αλεβιζάκη (Εργοτέλης), Βαγγέλης Πλεξουσάκης και Ανδρέας Γιαννακουδάκης (Ιεράπετρα), Παντελής Περδικάκης (Σητειακός).
Στους προαναφερόμενους υπάρχουν… πεντέμισι χανιώτες, αφού από το νομό μας (εκτός των Δρικάκη, Μαρινάκη, Τζουγκράκη) κατάγονται οι Εμμ. Σκεπασιανός, Εμμ. Σημαντηράκης, όπως και η μητέρα του Μιχ. Δασκαλάκη.
Για την εξελικτική επιτροπή υποψήφιοι είναι οι: Μανώλης Αρναουτάκης (Ηράκλειο ΟΑΑ), Δημήτρης Σημαίακης (Γιούχτας) και Γιώργος Πασχαλίδης (Ηρόδοτος).
Είναι φανερό ότι το νέο Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ (που θα έχει θητεία μέχρι το καλοκαίρι του 2012) θα είναι πλήρως ανανεωμένο, αφού από το μέχρι τώρα δεν μετέχουν συνολικά 11 μέλη (8 τακτικά και 3 αναπληρωματικά).
Δικαίωμα ψήφου έχουν 20 σωματεία του νησιού μας, ανάμεσά τους και η Μεσσαρά, ενώ θα ψηφίσει μόνον μια  ομάδα (από τις δυο συνολικά) του Δειλινού.
ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ αποφάσισε -από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επαναληπτικές περιφερειακές εκλογές -όπως το Σάββατο 13 Νοεμβρίου διεξαχθούν αγώνες των πρωταθλημάτων ανδρών, παίδων και κορασίδων. Αρχικά υπήρξε σκέψη να διεξαχθεί η πρεμιέρα των γυναικών, αλλά και αγώνες εφήβων, όμως τελικά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό και έτσι στο πρόγραμμα μπήκαν παιχνίδια κορασίδων.
Στους άνδρες και για την 3η αγωνιστική, ο Κύδωνας (μετέχει στον Α´ όμιλο) θα παίξει εκτός έδρας (6μμ, στις Μελλέσσες) με τον -επίσης αήττητο- Φιλαθλητικό, στους παίδες (3η αγωνιστική) οι χανιώτικες ομάδες είναι γηπεδούχες. 3μμ στο κλ. Χανίων παίζουν Κύδων – Ηράκλειο για την Α? κατηγορία και 1μμ στο Καμπάνι, ο Α.Ο. Ακρωτηρίου με την Αναγ. Αρκαλοχωρίου για τη Β´. Τέλος, το πρόγραμμα του Α´ ομίλου στις κορασίδες (επίσης 3η αγωνιστικη) είναι: ΟΑΧ – Α.Ο. Ακρωτηρίου (5μμ, κλ. Χανίων), Αρκάδι – Α.Ο. Κισάμου (1.30μμ, κλ. Ρεθύμνου).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα