Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίθεση στη ΝΔ για ?αλλοίωση του νοήματος των εκλογών?

Αθήνα
Οξύτατη επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της ΝΔ, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, μιλώντας για «υστερική κρίση λαϊκισμού» και για «αλλοίωση του νοήματος των εκλογών» εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Καρχιμάκης ήταν ομιλητής σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, στο Σπόρτινγκ, όπου κύριος ομιλητής ήταν ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.
Ο γραμματέας του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το κυβερνών κόμμα παρέλαβε πέρσι ένα διαλυμένο κράτος και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ετράπη σε άτακτη φυγή μπροστά στα προβλήματα που προκάλεσε η φαύλη πολιτική της και πρόσθεσε ότι η ΝΔ ήλπιζε πως «η βόμβα θα έσκαγε στα χέρια του ΠΑΣΟΚ».
«Το ΠΑΣΟΚ δεν υποχώρησε ποτέ μπροστά στα προβλήματα και ποτέ δεν ανέλαβε κάτω από ομαλές συνθήκες την εξουσία», είπε ο κ. Καρχιμάκης λέγοντας, στη συνέχεια, ότι «σήμερα καλούμαστε να σηκώσουμε την Ελλάδα στις πλάτες μας» και πρόσθεσε ότι «ξεκινήσαμε μια τιτάνια προσπάθεια για τη σωτηρία και την αναμόρφωση της χώρας με μπροστάρη τον Γιώργο Παπανδρέου και όπλο τη βούληση του λαού».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα