Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ
Πρώτη προπόνηση για την ΑΕΚ

Αθήνα
Την πρώτη της προπόνηση στο νέο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, πραγματοποίησε χθες το πρωί η ΑΕΚ.
Οι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν εκεί και στη συνέχεια όλοι μαζί με τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και τον γενικό αρχηγό, Βασίλη Δημητριάδη, ξεναγήθηκαν στους χώρους που θα είναι πλέον το νέο «σπίτι» τους.
Παρόντες ήταν και στελέχη της Διοίκησης και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, ο διευθύνων σύμβουλος, Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο τεχνικός διευθυντής, Άρναρ Γκρέταρσον.

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Δύο εβδομάδες έξω ο Ιμπαγάσα
Θλάση στον τετρακέφαλο υπέστη στη χθεσινή προπόνηση ο Αριέλ Ιμπαγάσα και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Αργεντινός άσσος του Ολυμπιακού αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον 15 ημέρες.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και την ώρα που ο Αργεντινός μέσος επιχείρησε ένα σουτ, ένιωσε τράβηγμα και αμέσως σταμάτησε και έπιασαν δουλειά οι γιατροί.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
Συμφιλιώθηκαν Ζιντάν και Ματεράτσι
Μαδρίτη
Μια μικρή αμηχανία και στη συνέχεια η αγκαλιά: Η ειρήνη επιτεύχθηκε ανάμεσα στον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Μάρκο Ματεράτσι, τουλάχιστον σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca» και το ραδιοφωνικό σταθμό «RMC». Έπρεπε να περάσουν περισσότερα από τέσσερα χρόνια, μετά τη «διάσημη» κεφαλιά του «Ζιζού» στον Ματεράτσι, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006, προκειμένου να συμφιλιωθούν οι δύο άνδρες, οι οποίοι συναντήθηκαν χθες τυχαία στο Μιλάνο. Ο Ματεράτσι πήγε να επισκεφθεί τον Ζοζέ Μουρίνιο στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η Ρεάλ Μαδρίτης, για τον χθεσινοβραδινό αγώνα της με τη Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί συνάντησε τον Ζιντάν, ο οποίος συνόδευε τον πρόεδρο των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς είναι σύμβουλός του.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
´Καθαρός´ ο Μητρόπουλος

Αθήνα
Με πρόστιμο 20.000 ευρώ τιμώρησε η Πειθαρχική επιτροπή της Super League την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τη συμπεριφορά και για υβριστικά συνθήματα των οπαδών της ομάδας στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σε ό,τι αφορά τον Τάσο Μητρόπουλο, η επιτροπή αποφάσισε να μην του επιβάλει κάποια τιμωρία για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, επειδή το συμβάν δεν καταγράφηκε από τον διαιτητή στο φύλλο αγώνα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα