Μουσείο Τυπογραφείας

Σε τουρνουά η ομάδα πόλο του ΝΟX

Να εξοικειωθεί με τις νέες συνθήκες που θα αντιμετωπίσει μετά από πολλά χρόνια στην Α2 και την δυναμικότητα μερικών από των σημαντικότερων αντιπάλων του στη μάχη για την επάνοδο στην Α1 θα έχει η ανδρική ομάδα του Ν.Ο. Χανίων ANEK Lines λαμβάνοντας μέρος στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα στην Αθήνα. Η χανιώτικη ομάδα θα αναμετρηθεί κατά σειρά με την Κέρκυρα (26/11, 20:30), τη Γλυφάδα (27/11, 12:00), το Περιστέρι (27/11, 17:30) και το Βόλο (28/11, 11:00) ενώ το πιθανότερο είναι να δώσει ακόμα ένα ματς, εφόσον κατακτήσει μία εκ των δύο πρώτων θέσεων του 2ου ομίλου όπου συγκαταλέγεται.
Οι ομάδες που θα βρει μπροστά του ο ΝΟΧ θ? αποτελέσουν αντίπαλοί του κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, όπου τη δεδομένη χρονική στιγμή, παραμένει άγνωστο πότε θα ξεκινήσει. Το σίγουρο είναι ότι ο χανιώτικος Όμιλος θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 8 Δεκεμβρίου οπότε και θ? αγωνιστεί για την α? φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Ν.Ε. Πατρών.
Σύμφωνα με το Νίκο Βλαζάκη, «για μας που είμαστε επαρχιακή ομάδα, είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με αυτό το τουρνουά. Θα είναι οι καλύτερες ομάδες της Α2. Οι πρώτες 8, συν τις 2 που έπεσαν πέρσι, το ΚΟΠΙ και τα Χανιά. Πιστεύω ότι θα ?ναι ένα καλό κρας τεστ έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος που για να ?μαστε ειλικρινείς, δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει, αλλά υπολογίζω τέλη Δεκέμβρη με αρχές Γενάρη. Επειδή είμαστε επαρχιακή ομάδα δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε φιλικά ενώ οι αθηναϊκές δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα. Πρέπει οπωσδήποτε βέβαια, εκτός από το τουρνουά, να ξανανέβουμε στην Αθήνα μία ή δύο φορές για να παίξουμε και με κάποιες ομάδες της Α1, γιατί είναι σημαντικό να παίζεις με καλύτερες ομάδες. Το ευχάριστο είναι ότι τα παιδιά έχουν πολλή όρεξη και δουλεύουν με πάρα πολύ μεράκι. Πάμε πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι αν δεν υπάρξει κάποιος τραυματισμός στην πορεία και δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με την πισίνα, μην τυχόν δηλαδή και υπάρξουν διακοπές και αναγκαστούμε να βγούμε εκτός προετοιμασίας και αρχίσουμε αντί για πόλο να παίζουμε? ποδόσφαιρο, όλα θα πάνε καλά και γύρω στο Μάϊο που θα τελειώσει το πρωτάθλημα, θα έχουμε επιστρέψει στην Α1 κατηγορία. Βέβαια, πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Αυτή τη στιγμή όμως υπάρχουν 13 ισάξιοι παίκτες. Δηλαδή θα βγαίνουν 5 και θα μπαίνουν άλλοι 5, οι οποίοι είναι υψηλού επιπέδου. Τα παιδιά αυτά έχουν μεγάλες διακρίσεις ακόμα και σε παγκόσμιες διοργανώσεις. Είναι παλιοί παίκτες οι οποίοι γύρισαν στο Ν.Ο. Χανίων. Δε μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Εμείς, αν είμαστε σοβαροί, μετρημένοι και παίζουμε για την ομάδα και την πόλη των Χανίων, με απλά λόγια δηλαδή ομαδικά, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και πιστεύω θα πάρουμε αήττητοι το πρωτάθλημα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 1ο όμιλο του τουρνουά που διοργανώνει ο Σ.Ε.Δ.Υ. βρίσκονται ο Ηρακλής, το Αργοστόλι, ο Τρίτων, το ΚΟΠΙ και ο Ηλυσιακός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.