Μουσείο Τυπογραφείας

THE TOWN

(2010 ΕΓΧ 125?)
Αστυνομική, βασισμένη στη νουβέλα του Τσακ Χόγκαν:  «Prince of Thieves»
Σκην.: Μπεν Άφλεκ Συνθ.: Χάρι Γκρέγκσον Γουίλιαμς, Ντέιβιντ Μπάκλεϊ Ηθ.: Μπεν Άφλεκ, Ρεμπέκα Χολ, Τζον Χαμν
Βοστώνη? καλωσορίσατε στην πόλη των? προγραμματισμένων ληστειών

Η ιστορία μιας συμμορίας στη Βοστόνη που ληστεύει μόνο τράπεζες. Τα νερά ταράσσονται επικίνδυνα όταν ένα μέλος της ομάδας, ερωτεύεται τη διευθύντρια της τράπεζας που μόλις έχουν ληστέψει?
Τσάρλσταουν, Μασαχουσέτη: ένα μόλις τετραγωνικό μίλι σε μέγεθος, αλλά με κληρονομιά που ξεπερνάει τα γεωγραφικά της όρια. Το σήμα κατατεθέν της περιοχής: το Μνημείο Bunker Hill, που έχει στηθεί για να θυμίζει τη διάσημη μάχη του Αμερικάνικου Εμφύλιου. Ο πιο πρόσφατος πόλεμος, όμως, είναι αυτός ανάμεσα στην αστυνομία και τους ληστές.
Ο Μπεν Άφλεκ σκηνοθετεί συνυπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Νταγκ ΜακΡέι. Ενδιαφέρουσα ταινία που από το ένα μέρος διατηρεί το εξωτερικό περίβλημα μιας ταινίας συμμοριών που ληστεύουν τράπεζες, στην ουσία όμως, μιλάει για έναν τύπο που παραμένει στάσιμος σε μια ζωή που επιθυμεί να αλλάξει. Ως ένα βαθμό, η ζωή του είναι απόρροια του μέρους όπου μεγάλωσε και που η ταινία ενισχύει προσεγγίζοντας το γεγονός ότι: πολύ συχνά τα παιδιά πληρώνουν τις αμαρτίες των γονέων τους? Δείτε την.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.