Μουσείο Τυπογραφείας

SAW 3D

(2010 ΕΓΧ 90?)
Τρόμου, 7η συνέχεια της γνωστής σειράς ταινιών
Σκην.: Κέβιν Γκρετέρτ Ηθ.: Τόμπιν Μπελ, Κάρι Ελβς, Κόστας Μάντιλορ, Μπέτσι Ράσελ
Είστε και πάλι εκτεθειμένοι στις διαθέσεις? ενός φραντσάιζ τρόμου?
Τη στιγμή που μια θανάσιμη μονομαχία βρίσκεται σε εξέλιξη για την κληρονομιά του Ζίγκσοου, τα μέλη μιας ομάδας επιζώντων(;) από τα προηγούμενα έξι επεισόδια της σειράς συγκεντρώνονται, για να ζητήσουν την υποστήριξη ενός γκουρού και των συναδέλφων επιζώντων από τον Μπόμπι Ντάγκεν, έναν άνθρωπο που τα σκοτεινά του μυστικά απελευθερώνουν ένα νέο κύμα τρόμου?
Πισωγυρίσματα, φιλμικών ηρώων των προηγούμενων ταινιών, που ενώ άλλοτε πέθαναν με φρικτό τρόπο, όλως παραδόξως σήμερα είναι και πάλι ζωντανοί, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στις προτεραιότητες ενός φραντσάιζ τρόμου. Μπέρδεμα και πάλι μπέρδεμα? και εεε ας αποφασίσουν επιτέλους οι παραγωγοί? θα είναι επιτέλους αυτή η final έκδοση ή όχι; Λέω, έτσι, γιατί το παραμύθι το ζούμε από την 4η συνέχεια και έπειτα… Ασφαλώς το SAW δεν είναι δυνατόν να αντισταθεί στο 3D και ο Τάμπιν Μπελ – Ζίγκσοου στον πειρασμό της χιοστής εικονικής του νεκρανάστασης? Κάποτε όλα τελειώνουν η τουλάχιστον πρέπει να τελειώνουν?

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.