Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολα μηδέν στο Καζάν

Ατολμος και χωρίς δημιουργικότητα στο παιχνίδι του εμφανίστηκε χθες ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν για την 4η αγωνιστική του Champion´s League.
Ο Νίκος Νιόπλιας κατέβασε την ομάδα με αμυντικό προσανατολισμό και οι “πράσινοι” αρκέστηκαν στο 0-0 με τη Ρώσικη ομάδα, αποτέλεσμα που τους αφήνει έξω από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης.
Ουσιαστικά, μετά την 4η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου και με τους 2 βαθμούς που έχουν οι “πράσινοι” θα πρέπει στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια να νικήσουν Μπαρτσελόνα (εντός) και Κοπεγχάγη (εκτός) για να ελπίζουν, με την προϋπόθεση να ευνοηθούν και από τα  αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων.
Ικανοποίηση Νιόπλια
Ο Κοζανίτης τεχνικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε πάντως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. «Καλό θα ήταν να έχουμε έναν βαθμό με την Κοπεγχάγη, ώστε να έχουμε τρεις τώρα και ακόμα όλα θα ήταν ανοιχτά», δήλωσε. «Περιμένουμε ακόμα τους τραυματίες και θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα και υπολογίσιμοι από τον οποιονδήποτε. Τα θαύματα δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Η προσπάθεια υπάρχει. Η Ρούμπιν έχει μείνει τρεις φορές αήττητη από τη Μπαρτσελόνα και εμείς ήρθαμε εδώ και πήραμε έναν βαθμό με σχετικά καλή εμφάνιση, αντάξια του ονόματος του Παναθηναϊκού», είπε χαρακτηριστικά ο 45χρονος προπονητής.
Για πρώτη φορά φέτος ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε σύστημα με βάθος στην άμυνα, χρησιμοποιώντας σε θέση λίμπερο τον Κατσουράνη, λίγο πιο πίσω από τους δύο στόπερ Μπουμσόνγκ και Καντέ. Ο Βύντρα με τον Σπυρόπουλο ανέλαβαν τα δύο άκρα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, με τους Ζιλμπέρτο και Σιμάο αμυντικά χαφ. Ο Καραγκούνης με τον Γκαρσία ήταν οι εσωτερικοί μέσοι αλλά παίζοντας με ανάποδα πόδια. Δηλαδή, ο Κάρα ξεκίνησε αριστερά και ο Καταλανός δεξιά, προκειμένου να συγκλίνουν προς τα μέσα και να εκτελούν με το καλό τους πόδι. Στην κορυφή του 3-4-2-1 ήταν ο Σισέ, ο οποίος έμεινε απομονωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν τροφοδοτήθηκε.
Πλήγμα με Μπουμσόνγκ
Ο Γάλλος αμυντικός του Παναθηναϊκού αποχώρησε αναγκαστικά αλλαγή στο 55´ καθώς αισθάνθηκε τράβηγμα στο δικέφαλο. Το μέγεθος του τραυματισμού του αναμένεται να διαπιστωθεί σ ήμερα.
“Λαμπάδα” στον Τζόρβα
Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα οι Ρώσοι απειλούσαν συνεχώς την εστία του Παναθηναϊκού χωρίς όμως να καταφέρουν να νικήσουν τον Αλέξη Τζόρβα ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα