Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις στο Κολυμπάρι

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, στο πλαίσιο ενημέρωσής του, επισκέφτηκε το παράρτημα της Ενωσης Γ.Σ. Κυδωνίας – Κισάμου στο Κολυμπάρι, όπου συζήτησε με τους εργαζομένους τα προβλήματα της Ενωσης και τις προοπτικές που διανοίγονται μέσα από τον νέο Δήμο.
Μετά ο κ. Μαλανδράκης επισκέφτηκε την Ιερά Μονή της Γωνιάς, την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο ? Λύκειο της περιοχής, τα ΕΛΤΑ, όπου είχε συζητήσεις με τους  εκπροσώπους των παραπάνω φορέων.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημαρχείο του Δήμου Κολυμπαρίου με στελέχη του συνδυασμού του.
Εκεί έτυχε πλήρους ενημέρωσης από τον δήμαρχο κ. Πολυχρονίδη και τους αντιδημάρχους κ. Κνιθάκη και κα Καραπατάκη.
Πιο συγκεκριμένα έγινε εκτενής ενημέρωση για τα έργα που ο Δήμος έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα και ήδη υπάρχουν οι σχετικές μελέτες, όπως η ενδοποτάμια δεξαμενή – φράγμα Μοθιανών, η οδική παράκαμψη της Σπηλιάς και οι αναπλάσεις πάρκων πρασίνου και κοινοχρήστων χώρων.
Επίσης ο δήμαρχος αναφέρθηκε και σε έργα που είναι σε εξέλιξη στον Δήμο όπως αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης, διάνοιξη επαρχιακών οδών κ.λπ.
Ο κ. Μαλανδράκης στη συνέχεια ζήτησε να ενημερωθεί για την ακίνητη περιουσία του Δήμου, η οποία είναι μεγάλης έκτασης και σημαντικής αξίας προκειμένου ο νέος Δήμος να έχει πλήρη εικόνα και αποτύπωση της περιουσίας αυτής.
Τέλος, ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στο πολύ σπουδαίο έργο που έχει επιτευχθεί και στον τομέα του πολιτισμού με τη διεθνή αναγνώριση που έχει τύχει η ελιά των Βουβών και την προβολή που δημιουργεί για το σύνολο του Δήμου καθώς και για έργα προστασίας και ανάδειξης άλλων μνημειων όπως η παράκαμψη της Ροτόντας.
Ο κ. Μαλανδράκης μετά από την παρουσίαση των προτάσεών του για τον νέο Δήμο ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την αναλυτική ενημέρωση και ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό για τον νέο Δήμο να υπάρχουν μελέτες σε εξέλιξη καθώς και προτεινόμενα έργα προς ένταξη προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η λειτουργία του Δήμου και η απορρόφηση πόρων την ´επόμενη μέρα´.

Κεντρική εκδήλωση

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού ´Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών´ με υποψήφιο δήμαρχο Πλατανιά τον Γιάννη Μαλανδράκη, θα γίνει σήμερα στο Κέντρο Διασκέδασης ´Πορτοκάλι´ στο Γεράνι (κόμβος Πλατανιά) στις 7.30 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει κέρασμα.
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Ο κ. Μαλανδράκης σήμερα θα επισκεφτεί στις 10.30 το πρωί το Γεράνι, στις 11.30 το Μάλεμε και στις 12.15 υπηρεσίες στον Πλατανιά (τράπεζες, ΕΛΤΑ, σχολεία). Αύριο θα επισκεφτεί στις 6 το απόγευμα τα χωριά Μοθιανά, Σκαφιώτο, στις 6.30 τη Γλώσσα, στις 7 τα Καμισιανά και στις 7.30 τον Σκουτελώνα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα