Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνομιλία με εργαζομένους

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά, Γιώργος Αγοραστάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του ´Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή´, επισκέφτηκε τα δημοτικά καταστήματα Κολυμπαρίου και Βουκολιών χθες και συνομίλησε με τους εργαζομένους για την οργάνωση και τη λειτουργία του νέου Δήμου Πλατανιά.
Συνομιλώντας με τους εργαζομένους ο Γιώργος Αγοραστάκης,  μεταξύ άλλων, είπε:
´Το πρόγραμμα «Καλλικράτης» με τις συνενώσεις των Δήμων, επιβάλλει τη συνένωση των Υπηρεσιών τους, όπως και των εταιρειών τους σε τρεις.
Οι νέες Δημοτικές Αρχές θα πρέπει να ανταποκριθούν, σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα, σε μια υψηλού επιπέδου απαίτηση που είναι η αναδιοργάνωση του νέου διευρυμένου Δήμου.
Οι στόχοι μας εφόσον εκλεγούμε είναι: ο Δήμος να αποκτήσει ολοκληρωμένες υπηρεσιακές μονάδες, οι οποίες αυτοδύναμα να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην αποστολή και το αντικείμενο της δουλειάς τους. Η αναδιάρθρωση πρέπει να συμβαδίσει με τον εκσυγχρονισμό και τη μηχανοργάνωση των εσωτερικών λειτουργιών, ώστε να βελτιώνεται η αποδοτικότητα και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών.
Στη διάρθρωση των υπηρεσιών θα δώσουμε μεγαλύτερο βάρος στην εξυπηρέτηση του πολίτη και θα αξιοποιήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση όλα τα δημοτικά καταστήματα. Στην προσπάθειά μας αυτή βασιζόμαστε και στηριζόμαστε στη γνώση, την εμπειρία  και τη δουλειά του προσωπικού των Δήμων που συνενώνονται. Παράλληλα θα αγωνιστούμε για τη στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου με νέο μόνιμο προσωπικό.
Γνώμονας στη διοίκησή μας θα είναι η αξιοκρατία, η νομιμότητα και η αποτελεσματικότητα.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Οι γυναίκες του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Αγοραστάκη οργανώνουν σήμερα, στις 5 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάλεμε συζήτηση με θέμα:
«Η θέση της γυναίκας στον Καλλικρατικό Δήμο Πλατανιά».
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Σήμερα, μετά τις 11.30 το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά, Γιώργος Αγοραστάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή», θα επισκεφτεί τα δημοτικά καταστήματα Πλατανιά και Μουσούρων για να συναντηθεί με τους υπαλλήλους και να συζητήσει μαζί τους θέματα που απασχολούν εν όψει της συγκρότησης του νέου Δήμου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα