Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

?Φτερούγισμα? του Ακρίτα στα Ανώγεια 2-1 τον Αετό

Αντίθετα συναισθήματα για τους δύο εκπροσώπους μας στο περιφερειακό καθώς ο Ακρίτας επικράτησε μέσα στα Ανώγεια με 2-1 του Αετού ενώ την ίδια ώρα ο Πανακρωτηριακός έχανε με το ίδιο σκορ στα Καθιανά από το Ρέθυμνο.
Πιο αναλυτικά οι αγώνες του περιφερειακού πρωταθλήματος που θυμίζουμε ότι θα έχει μια διακοπή 2 εβδομάδων λόγω των εκλογών.
Πανακρωτηριακός – Ρέθυμνο 1-2
Ατυχη ξανά η ομάδα του Ακρωτηρίου αφού στο β´ ημίχρονο έχασε ευκαιρίες και τελικά ηττήθηκε από ένα σωματείο που σε καμία περίπτωση δεν έδειξε καλύτερα στοιχεία.
Το α´ μέρος κύλησε χωρίς φάσεις όμως σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις τους στα αντίπαλα καρέ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-1 με σουτ του Μικρόπουλου έξω από την περιοχή στο 26´.
Νωρίτερα στο 15´ ο Λιονάκης είχε σουτάρει σχεδόν τετ α τετ με τον Κιοσσέ άουτ ενώ στο 43´ ο Παπαδομανωλάκης σούταρε αλλά ο Κιοσσές έδιωξε σε κόρνερ.
Η ισοφάριση ήρθε έξι λεπτά μετά την έναρξη του β´ ημιχρόνου (51´) όταν από μπαλιά του Παπαδομανωλάκη ο Αδαμόπουλος έπιασε το σουτ, ο Κιοσσές απέκρουσε χωρίς να συγκρατήσει τη μπάλα και ξανά ο παίκτης των γηπεδούχων με νέο σουτ και μετά από κόντρες έκανε το 1-1.
Στο 60´ από κόρενρ του Μουρτζανού και ολιγωρία των αμυντικών ο Αστρινάκης εξ´ επαφής σούταρε πάνω από το δοκάρι ενώ στο 64´ ο Πανακρωτηριακός ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Τσικαλά σε σουτ του Μιχαλακόπουλου.
Ο Κιοσσές στο 72´ απέκρουσε το σουτ του Λιονάκη και στο 79´ κρίθηκε ο αγώνας μετά από την σέντρα του Κουρνιανού και το πλασέ του Μιχελιδάκη σε κενή εστία. Και εδώ όμως οι γηπεχούχοι φωνάζουν ότι η φάση ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ πάνω στον Αδαμόπουλο το οποίο δεν έδωσε ο Γαρεφαλλάκης.
Το τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Ακρωτηρίου και πλησίασε τρεις φορές κοντά στο 2-2.
Στο 85´ ο Λιονάκης είχε σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 95´ ο Παπαδομανωλάκης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα αφού κόντραρε στο τείχος πήρε ύψος και έφυγε κόρνερ. Ενδιάμεσα στο 88´ ο Κιοσσές έκανε την απόκρουση του αγώνα όταν έστειλε τη μπάλα κόρνερ με το ένα… χέρι σε πλασέ του Παπαδομανωλάκη.
Κακή η διαιτησία του ηρακλειώτη Γαρεφαλάκη.
Αετός – Ακρίτας 1-2
Ο Ακρίτας ´φτερούγισε´ μέσα στα Ανώγεια με μία πολύ μεγάλη νίκη που τον απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη στην οποία αντίθετα παρέμεινε η ομάδα του Ρεθύμνου.
Ο σύλλογος του Αποκόρωνα μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες του έψαχνε να ξαναβρει τον δρόμο των επιτυχιών και τα κατάφερε παρότι για μια ακόμα φορά στάθηκε άτυχος χάνοντας παίκτες του λόγω τραυματισμού. Αυτή τη φορά ήταν ο Καραδάκης που δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο παλιό του τραύμα ενώ τραυματίας αγωνίστηκε και ο Σαπουνάκης. Στον αντίποδα χθες επανεμφανίστηκαν μετά από πολύ καιρό δύο παίκτες και συγκεκριμένα ο Ορφανός με τον Ροζάκη.
Μάλιστα ο τελευταίος κράτησε και τη νίκη στις καθυστερήσεις όταν έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή.
Φάσεις – γκολ:
4´ ο Γεωργαλής εκτελεί φάουλ, με τον Κελαϊδή να στέλνει με κεφαλιά άθελα του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, 1-0.
18´ ο Μάνος αποφεύγει τον Καλομοίρη, αλλά το πλασέ του σε κενή εστία φεύγει άουτ.
29´ ο Καστελιανάκης εκτελεί κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Γεωργαλή θα φύγει ελάχιστα άουτ.
31´ σέντρα του Καστελιανάκη, πλασέ στην κίνηση του Σούρσου, ελάχιστα άουτ.
52´ ο Ν. Θεοδωρακάτος εκτελεί φάουλ, αδρανεί η άμυνα του Αετού, και ο Τζαγκαράκης έστρωσε τη μπάλα στον Σηφακάκη που με σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
57´ ο Καστελιανάκης με κάθετη πάσα, θα βγάλει τετ α τετ τον Σφακιανάκη, ο οποίος θα πλασάρει άουτ.
62´ ο Ν. Θεοδωρακάτος εκτελεί φάουλ, νέα σύγχυση στην άμυνα του Αετού, την οποία επωφελείται ο Κελαϊδής και με πλασέ γράφει το 1-2.
70? ο Σηφακάκης πλασάρει άουτ από καλή θέση
76´ καλό σουτ του Μουρτζάκη, θα μπλοκάρει ο Σαπουνάκης.
88? Ο Παπαδημητρίου αστόχησε σε πλασέ που επιχείρησε.
94´ σέντρα του Γεωργαλή, ο Σαπουνάκης θα χάσει την μπάλα, σουτ του Σούρσου θα διώξει πάνω στην γραμμή ο Ροζάκης, νέο σουτ του Σούρσου θα διώξουν οι αμυντικοί και το 3ο σουτ του Νικηταρά θα διώξει ο Σαπουνάκης.
Μέτρια ήταν η διαιτησία του ηρακλειώτη Κοκκινάκη που στο 63? σε ανατροπή του Παπαδημητρίου έξω από την περιοχή από τον Καλομοίρη και ενώ ήταν ο παίκτης του Ακρίτα σε εμφανή θέση για γκολ χάρισε τη κόκκινη στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάτι που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες στον πάγκο των Χανιωτών και προκάλεσε την αποβολή του Διακάκη.
Oι άλλοι αγώνες
Επισκοπή – Ηρόδοτος 2-0
Στο πρώτο ημίωρο πέτυχε δύο γκολ η Επισκοπή και καθάρισε τον αγώνα ενώ αποσπάστηκε και στην κορυφή αφού οι Ασίτες σκόνταψαν. Στο 9? με αυτογκόλ ο Διγενής και στο 29? ο Χαρατσής ήταν οι σκόρερ.
ΠΑΟΚ – Ατσαλένιος 0-1
Δύσκολη νίκη για τον ΠΟΑ μέσα στον Κρουσώνα με γκολ του Σεραφειμίδη στο 86?.
Ιεράπετρα – Γιούχτας 0-2
Μέσα σε δύο λεπτά ο Τσαφαντάκης στο 38? και ο Δεληθωμαϊδης στο 39? έδωσαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους και τη διατήρησαν σε τροχιά τίτλου.
Πατούχας – Ασίτες 1-1
Αν και οι νεοφώτιστοι προηγήθηκαν στο 10? με τον Κοζωράκη δέχτηκαν την ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις όταν ισοφαρίστηκαν από τον Τσαγκαράκη στο 93?.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα