Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρώτο βαθμό η ΕΑΧ Χανιά στην Α2 χάντμπολ γυναικών

Μεγάλη ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της νίκη έχασε χθες βράδυ η ΕΑΧ Χανιά, που τελικά παραχώρησε ισοπαλία 23-23 στο Καματερό, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 χάντμπολ γυναικών. Στο κλ. Κλαδισού έγινε μεγάλο ντέρμπι, με τη χανιώτικη ομαδα να προηγείται 21-18 στο 47´ και 22-20 στο 56´, χωρίς τελικά να μπορέσει να κρατήσει την υπέρ της διαφορά και έτσι αρκέστηκε (αφού είχε και χαμένο τετ α τετ στην εκπνοή) στον πρώτο της βαθμό στη διοργάνωση.
Αναλυτικά ο αγώνας στο αυριανό φύλλο.
ΝΕΑ ΗΤΤΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Ούτε στο χθεσινό παιχνίδι για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών (που θα γίνει το 2012 στη Σερβία) μπόρεσε η εθνική μας να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά έπαιξε γηπεδούχος και ηττήθηκε -στη Ξάνθη- από την αντίστοιχη της Νορβηγίας με 25-32, προβάλοντας αντίσταση μόνον μέχρι το 20´.
Τα 10λεπτα: 5-5, 8-11, 10-17 (ημιχρ.) 13-22, 20-27, 25-32
Ελλάδα (Μάντζος, Ιατρούδης): Κότσιφας, Παπαδόπουλος 3, Μαστορογιάννης 2, Ριγανάς 5, Ζαραβίνας, Σαμαράς 2, Μπαλωμένος, Βακάλης, Μεγαλοοικονόμου,  Ευαγγελίδης 2 Τζούφρας 1, Κουλούρης, Χαλκίδης 4, Σανίκης, Αλβανός 2, Καρυπίδης 4.
Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Τετάρτη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τσεχία με 32-20.

ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΜΕ 8-0 TON AΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ
Εκπληκτική πρεμιέρα οι γυναίκες του ΑΟΧ
Η γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ ´έβαλε τα γυαλιά´ στους άνδρες αφού στην πρεμιέρα της Γ? εθνικής μετέτρεψε σε περίπατο τον αγώνα με τον Αρη στον Αρχάγγελο επικρατώντας με το εντυπωσιακό 8-0.
Κάτι που δείχνει ότι μάλλον η χανιώτικη ομάδα βρίσκεται σε λάθος κατηγορία και ότι η κατάκτηση του τίτλου στον όμιλο είναι θέμα χρόνου.  Τα 8 γκολ για τις χανιώτισσες πέτυχαν οι: Γιαννούτσου (3), Καραμουσαδάκη (2), Μαυροματίδου, Μανωλίτση, Σαρρή από 1. Δεξιά η Γιαννούτσου με την Μανωλίτση που πέτυχαν τα μισά γκολ.
Περισσότερα και φωτογραφίες από τη συνάντηση σε επόμενο φύλλο μας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα