Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ
´Καμπάνα´ για τους Σέρβους

Νιόν
Στην Ιταλία καθιερώθηκε το ματς με τη Σερβία που είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων και οι Σέρβοι τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και ακόμα μία με αναστολή. Επίσης, η ίδια ποινή (1 αγώνας) επιβλήθηκε με ανασταλτικό χαρακτήρα και στους Ιταλούς, αφού οι δικοί τους “τιφόζι” δεν έμειναν αμέτοχοι στον… πανικό που δημιούργησαν οι Σέρβοι.
Εκπρόσωπος της UEFA είπε πως η ποινή δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, όμως τον… πρόλαβε η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που ανακοίνωσε τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας. Η Επιτροπή συνεδρίασε χθες και εξέτασε τις καταθέσεις των διαιτητών, του παρατηρητή και των δύο εμπλεκομένων Εθνικών Ομάδων. Οι ομοσπονδίες της Ιταλίας και της Σερβίας έχουν δικαίωμα να καταθέσουν έφεση εντός τριών ημερών. Ετσι, μετά τη χθεσινή απόφαση, η Ιταλία βρίσκεται στην πρώτη θέση του 3ου προκριματικού ομίλου του EURO 2012 με 10 βαθμούς σε 4 αγώνες, τρεις περισσότερους από τη Σλοβενία. Ακολουθούν η Εσθονία (6), η Βόρεια Ιρλανδία (5) και η Σερβία (4) που θα αναγκαστεί να παίξει χωρίς φιλάθλους τον επόμενο αγώνα της, εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας τον Μάρτιο του 2011.

ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
Καταγγέλει μέλη της UEFA για χρηματισμό

Λευκωσία
Ο πρώην ταμίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Σπύρος Μαραγκός, δήλωσε πως μόνο στην κυπριακή Δικαιοσύνη θα αποκαλύψει τα στοιχεία, που υποστηρίζει ότι έχει, για χρηματισμό τεσσάρων μελών της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA για να αναθέσουν τη διοργάνωση του Euro 2012 στην Ουκρανία και την Πολωνία.
Ο κ. Μαραγκός ανέφερε ότι “δεν εμπιστεύεται την UEFA και φοβάται συγκάλυψη”, γι? αυτό και δεν κατέθεσε σε αυτή τα στοιχεία.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) διαχώρισε τη θέση της από τους ισχυρισμούς του πρώην μέλους της και ανακοίνωσε πως δεν έχει γνώση των ισχυρισμών του.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
3/11 το Ηλιούπολη – ΟΣΦΠ

Την προσεχή Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας για την 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ μεταξύ των ΠΑΕ Ηλιούπολη – Ολυμπιακός, στις 17:00 στο γήπεδο του Αιγάλεω. Αυτή είναι η απόφαση που πήρε χθες η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 38 ΕΤΩΝ
Πέθανε ο φωτορεπόρτερ
Σπύρος Πανταζάτος

Αθήνα
Πέθανε σε ηλικία 38 ετών ο Σπύρος Πανταζάτος, ένας από τους καλύτερους Έλληνες φωτογράφους στο αθλητικό ρεπορτάζ. Ο Σπύρος κάλυψε Ολυμπιακούς Αγώνες, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, προετοιμασίες ομάδων, αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και της Ευρωλίγκας, ενώ για πολλά χρόνια ήταν ο επίσημος φωτορεπόρτερ της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Η οικογένεια και οι φίλοι του θα του απευθύνουν το ύστατο «χαίρε» σήμερα στις 15:30 το μεσημέρι στην Αγία Τριάδα Κηπούπολης.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΡΙΤΖ
Στην κορυφή οι ομάδες του Ο.Α.Μ. Χανίων

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψε ο Ομιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Χανίων από το πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγινε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα (φωτ.) αφού οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες του τερμάτισαν μέσα στην πρώτη δυάδα, οι δύο μάλιστα στην κορυφή.
Συγκεκριμένα η κατάταξη των ομάδων του χανιώτικου ομίλου που συμμετείχε σε όλες τις κατηγορίες είχε ως εξής:
Κατηγορία 1-6 Α´ Εθνική
2η θέση
Γιώργος Μαρκετάκης, Μαρία Φουντουλάκη, Μαρούλα Κράμερ-Χοχ, Ντέμπρα Παπαντίνοφ
Κατηγορία 1-9 Α´ Εθνική
1η θέση
Ρόδω Τριχάκη, Μπάμπης Κουρκουνάκης, Μιχάλης Μπενιουδάκης, Γιώργος Φωτόπουλος
Κατηγορία 1-11 Β´ Εθνική
1η θέση
Γιάννης Κατσιφαράκης, Μάρκος Μπεμπλιδάκης, Σπύρος Μαγκλάρας, Αλέξης Διαμαντής
Κατηγορία Οπεν Β´ Εθνική
5η θέση
Νίκος Παπαδάκης, Μένιος Μαραγκουδάκης, Ηλίας Μιχαλογιάννης, Κώστας Μαρασλής.
Από τον ΟΑΜΧ συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και την χορηγό ANEK Lines για την βοήθειά τους.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα