Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σημεία ?ζωής? από τον Παναθηναϊκό

Σημεία ´ζωής´ έδωσε χθες ο Παναθηναϊκός στον αγώνα κυπέλλου με την Κοζάνη, όπου επικράτησε με εύκολα με 5-0 και πήρε την πρόκριση για τη φάση των ´16´.  Ο θεσμός ´των εκπλήξεων´ επιβεβαίωσε τη φήμη του καθώς τρεις ομάδες της Super League αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.
Τα γκολ για τον Παναθηναϊκό σημείωσαν οι Σισέ (6´), Γκοβού (42´), Σαριέγκι (70´), και Χριστοδουλόπουλος (73´ & 78). Οι παίκτες των “πρασίνων” παρόλο που η Κοζάνη δεν αποτελεί κριτήριο, έδειξαν ότι είναι σε θέση να κατέβουν στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο.
Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, η έντονη βροχόπτωση οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με την Ηλιούπολη. Πριν την έναρξη, ο διαιτητής Δημήτρης Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών, επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου “Στ. Μαυροθαλασσίτης”, ο οποίος στο μεγαλύτερο μέρος του είχε μετατραπεί σε λίμνη από τη βροχή. Ο κ. Θάνος έριξε σε πολλά σημεία την μπάλα κι αυτή δεν αναπηδούσε, οπότε όπως προβλέπει ο κανονισμός, αποφάσισε την οριστική αναβολή του.
Αποκλείστηκε ο Εργοτέλης
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το «εισιτήριο» της πρόκρισης για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας αφού επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη στο “Ζωσιμάδες” με γκολ του Μπακαγιόκο στο 45ο λεπτό.
Οι Ηρακλειώτες «άγγιξαν» στο 83ο λεπτό την ισοφάριση, όμως ο Ορφανός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σικαλιά.
Εξω και ο Πανιώνιος
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Διαγόρας χθες επί του Πανιώνιου με 3-1 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 9´ ο Ριέρα βρέθηκε στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 30´ ο Ταραχούλσκι με εξαιρετικό γυριστό σουτ ισοφάρισε. Ο Πανιώνιος έχασε ρυθμό, έχασε το κέντρο και αδυνατούσε να απειλήσει την εστία του Διαγόρα. Το γεγονός αυτό έδωσε ώθηση στον Διαγόρα, που δεν έμεινε πίσω και στο 83´ ο Σαλαμαστράκης εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στην περιοχή και με σουτ από κοντά νίκησε τον Μάχο. Ο Πανιώνιος βγήκε όλος μπροστά  και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρέγιες πέτυχε το 3-1 και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση.
Αποκλεισμός στα πέναλτι για τον Αρη
Στο τελευταίο παιχνίδι που διεξήχθη χθες, ο Αρης αποκλείστηκε στα πέναλτι από τα Τρίκαλα αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ ήταν 1-1 και δεν άλλαξε στην παράταση. Στο 23´ της αναμέτρησης οπαδοί του Αρη μπήκαν μέσα στον στίβο του αγωνιστικού χώρου και επιτέθηκαν με κοντάρια, λοστούς και άλλα αντικείμενα στους αντίστοιχους των Τρικάλων. Στη συνέχεια εκτόξευσαν καθίσματα προς τους φίλους των γηπεδούχων, για να αποχωρήσουν τελικά πέντε λεπτά αργότερα, μετά την παρέμβαση των ΜΑΤ αλλά και παικτών της ομάδας του Αρη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα