Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προσλήψεις εκπαιδευτικών

Αθήνα
Την πρόσληψη 100 εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2010 – 11 ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.
Οι εκπαιδευτικοί ανήκουν στους κλάδους ΠΕ16.01, ΠΕ16.02 και ΤΕ16 με μουσική ειδίκευση για τα Μουσικά σχολεία και θα απασχοληθούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από 20 μέχρι 22 Οκτωβρίου 2010. Ο πίνακας με τα ονόματα των εκπαιδευτικών είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Υπουργείου:  minedu.gov.gr
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΜΕ
Εν τω μεταξύ, σε αποχή απο την εισαγωγική επιμόρφωση καλεί το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ τους καθηγητές, μέχρι να καταβληθούν τα δεδουλευμένα της εισαγωγικής επιμόρφωσης απο τα προηγούμενα χρόνια. Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, ζητεί να καλυφθούν άμεσα τα έξοδα διαμονής και οδοιπορικών των συναδέλφων που επιμορφώνονται τη φετινή χρονιά, καθώς και να προβλεφθεί υπερωριακή αμοιβή γι?απασχόληση των επιμορφούμενων εκτός του ωραρίου εργασίας τους. Εξάλλου, ζητεί την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων (απλήρωτες υπερωρίες, οδοιπορικά, συντονιστές Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης, ωρομίσθιοι προηγούμενων χρόνων, πανελλαδικές εξετάσεις κ.λπ.).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα