Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην Εθνική νέων χάντμπολ ο Τσαβδάρης του Κύδωνα

Αθήνα
Στην Εθνική ομάδα Νέων χάντμπολ κλήθηκε ο Δημήτρης Τσαβδάρης του Κύδωνα για τα φιλικά με τη Σερβία στη Θεσσαλονίκη στις 25 – 27 Οκτωβρίου.
Οι 18 παίκτες που έχει καλέσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσαβδαρίδης, θα συγκεντρωθούν την Παρασκευή 22/10 και θα περάσουν από εργομετρικά τεστ, ενώ το Σάββατο θα γίνει προπονητικό διπλό με την εθνική ανδρών.
Κοκολοδημητράκης: ´Κερδίσαμε δίκαια´.
Τις δυο εκπλήξεις της 5ης αγωνιστικής σχολίασαν στο επίσημο site της ΟΧΕ ο παίκτης του Κύδωνα, Στέφανος Κοκολοδημητράκης και ο προπονητής του Ιωνικού Ν.Φ., Παναγιώτης  Μεσσήνης.
Στεφ. Κοκολοδημητράκης: ´Παίξαμε σφιχτή άμυνα, χωρίς άγχος, ενώ μας βοήθησε πολύ ο νέος τερματοφύλακας μας, ο άγγλος Γουάιτ. Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια τον Δούκα και αυτό αποδεικνύεται από το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων στον Βύρωνα, μετά τη λήξη. Δεν ονειροβατούμε, είμαστε προσγειωμένοι, βλέπουμε με σοβαρότητα κάθε αντίπαλο και θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας όσο το δυνατόν ενωρίτερα.”
Π. Μεσσήνης: ´Η επιστροφή του Γκρίγκενας ήταν αποφασιστική. Έδωσε ορμή στους παίκτες και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον Γιάννη Καραμάνο, τον παλιό αθλητή του Ιωνικού ο οποίος συμπαρίσταται στην ομάδα και περνάει προβλήματα με την υγεία του. Είμαστε μια καινούργια  ομάδα που θα προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και σίγουρα θα μας βοηθήσουν αυτοί οι δυο πολύτιμοι βαθμοί που πήραμε «κόντρα» στον ΠΑΟΚ´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα