Μουσείο Τυπογραφείας

Απάντηση σε δημοσίευμα

Αγαπητέ κύριε Δερμιτζάκη,
κανείς ποτέ δεν αμφισβήτησε την ικανότητα να ρητορεύετε. Καλά, όλα αυτά που μου λέτε. Όμως, τόσο μεγάλο κείμενο, για το τίποτα. Σε τόσες αράδες θα μπορούσατε να διαθέσετε και λίγες λέξεις για τα έργα που κάνατε στα 8 χρόνια διακυβέρνησης του τόπου. Αλλά αρνείστε πεισματικά να το κάνετε. Δεν ξέρω γιατί αναφέρετε τόσο συχνά τη φράση μου ´ως απλός δημότης´. Τι σας έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση; Εσείς εκτός των άλλων δεν είστε και απλός δημότης; Δηλώνετε και κάτι άλλο;
Για το Λαφονήσι, χωρίς να θέλω να πλατιάσω, επειδή μάλλον εσείς έχετε επιλεκτική μνήμη και ευτυχώς για μένα στη δημόσια συζήτηση παρόντες ήταν πολλοί συνδημότες μας (απλοί δημότες), τα προνοιακά που συντηρεί δεν είναι στα έσοδα; Δεν είναι για το καλό του τόπου; Μη δημιουργείτε λοιπόν εντυπώσεις και μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των συνδημοτών μας. Όσο για την καθαρότητα των συμβούλων, οι οποίοι θα πλαισιώνουν τους υποψήφιους, η υπομονή πρέπει να λήγει πριν τις εκλογές. Τα αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι δική μας δουλειά να τα συλλέγουμε. Είναι του θιγόμενου.
Τελειώνοντας θυμίζω:
Όποιος μπορεί πράττει.
Όποιος δεν μπορεί… ρητορεύει…

Αντιδήμαρχος Πελεκάνου
Μπικάκης Μανώλης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.