Μουσείο Τυπογραφείας

Τουρισμός και εκλογές

Κύριε διευθυντά,
στη σημερινή δύσκολη εποχή πρέπει όλοι να ενδιαφερθούμε για να κάνουμε καλύτερο αυτόν τον τόπο. Στην Ελλάδα σήμερα ο μοναδικός τομέας δραστηριοτήτων που είναι προσοδοφόρος, είναι ο τουρισμός και υπ? αυτή την έννοια πρέπει να νιώθουμε τυχεροί που ζούμε στον ευλογημένο αυτό τόπο που είναι η βόρεια περιοχή του Νομού Χανίων.
Μέριμνά μας, λοιπόν, να βελτιωνόμαστε συνεχώς, γιατί ο ανταγωνισμός είναι ανελέητος κι αυτή τη στιγμή, υστερούμε αρκετά σε σχέση με άλλους. Χρειάζεται μια καθολική και ομόψυχη προσπάθεια για να πάμε μπροστά και δεν πρέπει κανείς να αδιαφορήσει. Υπ? αυτή την έννοια είχα ασχοληθεί με τα κοινά τη λήγουσα τετραετία. Συμμετείχα για πρώτη φορά και έχω να πω ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα και ´ζωντανή´ εμπειρία. Έκανα φίλους στη συμπολίτευση και στην αντιπολίτευση. Υπήρξαν ικανοποιήσεις για ιδέες που υλοποιήθηκαν, για έργα που χρειάζονταν και έγιναν. Άλλοτε πάλι απογοήτευση γι? αυτά που δεν έγιναν. Το χειρότερο, όταν αφήνεσαι να απαξιωθείς από εκείνους που τους έδειξες εμπιστοσύνη. Προβληματίστηκα αν θάπρεπε να συνεχίσω. Όμως νιώθω ότι μπορώ ακόμα να προσφέρω μια ιδέα. Είναι δύσκολη εποχή, όπως είπαμε και δεν έχει δικαίωμα κανείς να τα παρατήσει. Άλλωστε, αν χρειάζομαι, θα τ? αποφασίσουν οι συμπολίτες μου. Εκείνο που σίγουρα χρειάζεται είναι η συστράτευση όλων για να γίνουν ριζικές επεμβάσεις με έργα μεγαλύτερης εμβέλειας, να εκλείψουν οι τριτοκοσμικές υποδομές -κυρίως του οδικού δικτύου εντός οικισμών- ούτως ώστε να εμφανίζουμε αναβαθμισμένο ένα σύνολο που θα ταιριάζει σ? έναν τουριστικό προορισμό.Έτσι αποφάσισα να συμμετάσχω, ξανά, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για Δ.Σ. του Δήμου Πλατανιά, αυτή τη φορά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μαλανδράκη.
Σήφης Βαρουξάκης,
πρόεδρος Δ.Σ. Πλατανιά

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.