Μουσείο Τυπογραφείας

Χωρίς κόσμο ο ΟΣΦΠ στην Ξάνθη

Αθήνα
Χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου του θα αγωνιστεί στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός, καθώς η Αστυνομία κράτησε αρνητική στάση στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας χθες το πρωί.
Μετά την απόφαση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή να απαγορεύσει την μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ζήτησε να αρθεί η απόφαση αυτή, θεωρώντας πως κακώς εξισώθηκαν τα επεισόδια σε Σέρρες και Καβάλα. Έστειλε μάλιστα και επιστολή προχθές το βράδυ στον Πάνο Μπιτσαξή, ο οποίος όμως για την ώρα δεν έχει απαντήσει.
Τα νέα ωστόσο από την σύσκεψη για τα μέτρα της ασφαλείας αναφορικά με το ματς στη Ξάνθη, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί δεν ήταν θετικά για τον Ολυμπιακό.
Η Αστυνομία στηριζόμενη στην εισήγηση Μπιτσαξή τόνισε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια και αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεση της για να παραστούν στα Πηγάδια, φίλοι των «ερυθρολεύκων».
Συνάντηση Μαρινάκη – Κόκκαλη
Συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη είχε χθες το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα με την ενημέρωση ο μεγαλομέτοχος συζήτησε με τον πρόεδρο για τα τρέχοντα θέματα του Συλλόγου, χωρίς για την ώρα να έχουν διαρρεύσει κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.