Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταγγέλλει τη σύμβαση για τον Βοτανικό

Σκληραίνει τη στάση του στο θέμα της ανέγερσης του γηπέδου στον Βοτανικό ο Παναθηναϊκός, λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται από την πλευρά της Πολιτείας.
Οι ´πράσινοι´ περνάνε στην… αντεπίθεση και τα μέλη της ΓΗΠΕΛ συνεδρίασαν χθες και πήραν την απόφαση να καταγγείλουν τη σύμβαση με το Δήμο, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι με την κίνηση αυτή συντάχθηκαν ανεπιφύλακτα και οι μεγαλομέτοχοι του Συλλόγου.
Η ανακοίνωση της εταιρείας δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τις κινήσεις που ετοιμάζονται να κάνουν στο θέμα του γηπέδου, οι εξελίξεις στο οποίο θα είναι ραγδαίες:
´Πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΗΠΕΛ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν για τα δεδομένα και την μέχρι σήμερα πορεία του έργου του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Μετά από ενημέρωση των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και με τη σύμφωνη γνώμη τους προτάθηκε η καταγγελία της σύμβασης μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η πρόταση αυτή προκρίθηκε για δύο λόγους. Πρώτον, διότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης, που να αφορά το έργο και δεύτερον, για να κατοχυρωθούν τα νόμιμα δικαιώματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η βούλησή μας για την απόκτηση ενός σύγχρονου γηπέδου για τις ανάγκες του Παναθηναϊκού, όπως έχει σχεδιαστεί, είναι δεδομένη και αυτονόητη. Μένει να αποδειχτεί ότι την ίδια βούληση έχουν και όλοι οι εμπλεκόμενοι με το έργο φορείς´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα