Μουσείο Τυπογραφείας

Καταγγέλλει τη σύμβαση για τον Βοτανικό

Σκληραίνει τη στάση του στο θέμα της ανέγερσης του γηπέδου στον Βοτανικό ο Παναθηναϊκός, λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται από την πλευρά της Πολιτείας.
Οι ´πράσινοι´ περνάνε στην… αντεπίθεση και τα μέλη της ΓΗΠΕΛ συνεδρίασαν χθες και πήραν την απόφαση να καταγγείλουν τη σύμβαση με το Δήμο, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι με την κίνηση αυτή συντάχθηκαν ανεπιφύλακτα και οι μεγαλομέτοχοι του Συλλόγου.
Η ανακοίνωση της εταιρείας δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τις κινήσεις που ετοιμάζονται να κάνουν στο θέμα του γηπέδου, οι εξελίξεις στο οποίο θα είναι ραγδαίες:
´Πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΗΠΕΛ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν για τα δεδομένα και την μέχρι σήμερα πορεία του έργου του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Μετά από ενημέρωση των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και με τη σύμφωνη γνώμη τους προτάθηκε η καταγγελία της σύμβασης μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η πρόταση αυτή προκρίθηκε για δύο λόγους. Πρώτον, διότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης, που να αφορά το έργο και δεύτερον, για να κατοχυρωθούν τα νόμιμα δικαιώματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η βούλησή μας για την απόκτηση ενός σύγχρονου γηπέδου για τις ανάγκες του Παναθηναϊκού, όπως έχει σχεδιαστεί, είναι δεδομένη και αυτονόητη. Μένει να αποδειχτεί ότι την ίδια βούληση έχουν και όλοι οι εμπλεκόμενοι με το έργο φορείς´.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.