Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

?Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει?

Λήμνος
Το μήνυμα ότι θα τα καταφέρουμε, αν πιστέψουμε όλοι στις δυνάμεις μας και έχουμε αυτοπεποίθηση για την πατρίδα μας, έστειλε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου από τη Μύρινα της Λήμνου. Ο κ. Παπανδρέου παρέστη και στα εγκαίνα του πρώτου ψηφιακού σχολείου στη χώρα, που λειτουργεί στον Μούδρο Λήμνου.
Αφού εξέφρασε τη χαρά του που γιόρτασε μαζί με τους κατοίκους την 98η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι ´ο κάθε τόπος έχει τις ομορφιές του, αλλά κι ένα τεράστιο παραγωγικό και ανθρώπινο δυναμικό που δεν έχει αξιοποιηθεί και αναδειχθεί´.
´Αρκεί να απελευθερώσουμε αυτό το δυναμικό από κακώς κείμενα και να στηριχθούμε σε διαχρονικές αξίες και παραδόσεις που υπάρχουν στην κοινωνία μας για την ανάπτυξη του τόπου, στηριζόμενοι στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και όχι σε δάνειες δυνάμεις´, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
Σχόλιο ΝΔ
Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: ´Τα όσα είπε ο κ. Παπανδρέου στη Λήμνο, για «δάνειες δυνάμεις», αν δεν αποτελούν την αυτοκριτική του δυστυχώς αποδεικνύουν ότι δεν έχει συναίσθηση σε ποια οδυνηρή περιπέτεια έχει οδηγήσει τη χώρα μας και τον λαό μας ο ίδιος ως πρωθυπουργός´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα