Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

?Ναι? σε προτάσεις αρχιτεκτόνων

Την υποστήριξή του σε προτάσεις του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται: ´Στα γραφεία του ΤΕΕ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του προεδρείου Εμπορικού Συλλόγου Χανίων με το προεδρείο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων Γιάννη Χριστοδουλάκο.
Η δημοσιοποίηση των προτάσεων για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας εκ μέρους του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων ήταν το θέμα της σύσκεψης.
Οι 36 εμπεριστατωμένες θέσεις – προτάσεις σε 4 ενότητες που παρουσιάστηκαν πιστεύουμε ως Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ότι δίνουν τις αναγκαίες λύσεις για την απαραίτητα αναπτυξιακή ώθηση που χρειάζονται τα Χανιά μας.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων συμφωνεί απόλυτα με όλες τις προτάσεις και ως επαγγελματικός φορέας εκπροσωπώντας τις εμπορικές επιχειρήσεις του νέου Δήμου Χανίων τις επικροτούμε και τις στηρίζουμε. Χρονίζοντα θέματα που επηρεάζουν αρνητικά το εμπόριο αλλά και την καθημερινότητα μας ως εργαζόμενοι μπορούν να βρουν λύση μέσα από τις προτάσεις μας αυτές.
Η επιβίωση και η ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων είναι το ζητούμενο ως απάντηση στην οικονομική κρίση και την ανεργία.
Καλούμε όλους τους φορείς να πάρουν θέση στις προτάσεις του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων. Εμείς ως Εμπορικός Σύλλογος Χανίων θα συνεχίσουμε την πολύ καλή συνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων και το ΤΕΕ, στη βάση της προώθησης λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η χανιώτικη κοινωνία γενικότερα´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα