Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Επαφές με φορείς

Επαφές με φορείς των Χανίων είχε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης. Αρχικά, ο κ. Αρχοντάκης επισκέφθηκε το γηροκομείο των Χανίων όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιώργο Βούρβαχη. Ο κ. Αρχοντάκης χαρακτήρισε εξαιρετικό το έργο που επιτελεί το γηροκομείο, και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ότι η προσφορά προς τους ηλικιωμένους του τόπου και τις οικογένειές τους θα πρέπει να συνεχιστεί. Στη συνέχεια ο κ. Αρχοντάκης είχε συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης Βενζινοπωλών Χανίων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων ενώ από την πλευρά του ο επικεφαλής του συνδυασμού ΧΑΝΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, αποδοκίμασε τις κατά καιρούς απόπειρες από διάφορους,  κατασυκοφάντησης του κλάδου. Επίσης ο κ. Αρχοντάκης επισκέφθηκε τη Δημοτική
Αγορά των Χανίων όπου είχε συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Καταστηματαρχών. Οι καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον κ. Αρχοντάκη αναφέρθηκαν στα προβλήματα του χώρου, σημειώνοντας πως παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις των προηγούμενων δημοτικών αρχών, το έργο της αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς δεν έχει προχωρήσει καθόλου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Από την πλευρά του ο κ. Αρχοντάκης δεσμεύτηκε για άμεσες παρεμβάσεις σε ό,τι αφορά την αισθητική του χώρου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως η Δημοτική Αγορά θα πρέπει να γίνει διαχρονικό σημείο αναφοράς για το νέο Καλλικρατικό Δήμο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ
Σήμερα Πέμπτη 7 Οκτωβρίου ο κ. Αρχοντάκης θα έχει συνάντηση στις 10 το πρωί με το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και στις 11 με το Δ.Σ  του Τ.Ε.Ε. τμήμα Δυτ. Κρήτης. Και οι δύο συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Τ.Ε.Ε. στην οδό Νεάρχου. Στις 12:30μ.μ. ο κ. Αρχοντάκης θα έχει συνάντηση με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.
Το απόγευμα ο κ. Αρχοντάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Εκλογική Περιφέρεια του Ελ. Βενιζέλου. Ο κ. Αρχοντάκης θα επισκεφθεί στις 18:00 το Πασακάκι (πλατεία), στις 18:30 το Κόκκινο Μετόχι, στις 19:00 τις Μουρνιές (πλατεία Μουρνιών) ,στις 20:00 τα Νεροκούρου (καφενείο Σοφία, καφενείο Κοκολογιάννη) και στις 21:00 τη Χρυσοπηγή – Καλυκά (καφενείο Χρυσοπηγή).
Επίσκεψη στην Εκλογική Περιφέρεια των Κεραμειών πραγματοποίησε προχθές ο κ. Αρχοντάκης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Αρχοντάκης συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι του εξέθεσαν τα τοπικά προβλήματα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα