Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χρυσό μετάλλιο η Χρ. Κουτουλάκη της Ν. Κυδωνίας στους Βαλκανικούς

Μια ακόμη αγωνιστική επιτυχία για τον Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών Νέα Κυδωνία έφερε το Βαλκανικό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που διεξήχθη πριν λίγο καιρό στην πόλη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.
Η αθλήτρια του συλλόγου Κουτουλάκη Χριστίνα (φωτ. πάνω) αγωνιζόμενη με την Εθνική Ελλάδος, εκπροσώπησε επάξια τα Ελληνικά χρώματα και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία fighting -15 ετών -40 κιλά.
Το πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε από υψηλό επίπεδο και μεγάλη συμμετοχή αθλητών από 7 Βαλκανικές χώρες (Βουλγαρία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κύπρος, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία και Ελλάδα) ενώ στα τελικά αποτελέσματα των αγώνων σε επίπεδο χωρών η Ελλάδα αναδείχθηκέ πρωτη με 11 χρυσά, 24 αργυρά και 26 χάλκινα μετάλλια, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την δυναμική του αθλήματος στη χώρα μας.
Για τη νέα αυτή διάκριση του Συλλόγου οι προπονητές Χοχλακάκης Γιώργος και Γεωργουσάκης Γιώργος δήλωσαν:
«Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά για μία ακόμα φορά την αθλήτρια του συλλόγου μας Κουτουλακη Χριστίνα για αυτήν την νέα της διάκριση σε μια τόσο υψηλού επιπέδου διεθνή διοργάνωση όπως είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Οι επιτυχίες και οι διακρίσεις αυτές αποτελούν πρότυπο για τους αθλητές του Συλλόγου και περίτρανη απόδειξη ότι ο κόπος και η προσπάθεια ανταμείβονται. Ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον».
ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
ΑΓΡΙΜΙΑ & ΚΕΡΙΤΗ
Με την ευκαιρία και οι φωτογραφίες των αθλητών από τους ΑΠΣ Αγρίμια και Κερίτης που κατέκτησαν μετάλλια στο Βαλκανικό πρωτάθλημα καθώς δεν τις δημοσιεύσαμε λόγω έλλειψης χώρου:
Μανιουδάκη Κων/να (φωτ. 1) κατηγορία -18 ετών -52kg η οποία κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, Κουκουράκη Χριστίνα (φωτ. 2) κατηγορία -18 ετών + 70kg η οποία κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, Νικολουζάκη Γεωργία & Μπόζης Γεώργιος (φωτ. 3) κατηγορία -21 Duo System Mix οι οποίοι κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα