Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ασημένιος βαλκανιονίκης ο Πετκόσκι του ?Πολυδεύκη? Βουκολιών

Με τον καλύτερο τρόπο εκπροσωπήθηκε ο Α.Π.Σ “Πολυδεύκης” Βουκολιών στο βαλκανικό πρωτάθλημα ζίου ζίτσου που διεξήθχη στην πόλη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας (και στο οποίο πήραν μέρος περίπου 400 αθλητές από 7 κράτη των Βαλκανίων), αφού ο Κώστας Πετκόσκι, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, μπόρεσε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του.
Η επιτυχία αυτή του αθλητή από το σύλλογο των Βουκολιών είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί στην Εθνική Ελλάδος, στην οποία αξίζει να σημειωθεί ότι κλήθηκε επίσης ο προπονητής του  “Πολυδεύκη”, Γιώργος Πετρουλάκης, που είναι ενεργός αθλητής με τους Κουρήτες Καλυβών και στους βαλκανικούς αγώνες πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του.
Αναφερόμενος στην επιτυχία του Πετκόσκι, ο προπονητής του Α.Π.Σ “Πολυδεύκης” Βουκολιών, Γ. Πετρουλάκης, δήλωσε: “Για μια ακόμα φορά βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σχολιάζω επιτυχίες των αθλητών μας, που για εμένα δεν αποτελούν έκπληξη, αφού είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς η οποία γίνεται στον σύλλογο, κάτι που φάνηκε και στους αγώνες του Βαλκανικού πρωταθλήματος, με το αργυρό μετάλλιο του Κώστα Πετκόσκι. Συγχαρητήρια στον αθλητή για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε και του εύχομαι να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών με ανάλογες και μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. Τέλος θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Βουκολιών, καθώς και στους γονείς των αθλητών, για την βοήθεια και την συμπαράσταση τους όλα αυτά τα χρόνια”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα