Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μινώταυρος και Κισαμικός με τεσσάρες στα προημιτελικά

Ο Μινώταυρος και ο Κισαμικός που επικράτησαν με το ίδιο σκορ (4-0) των αντιπάλων τους εξασφάλισαν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Χανίων από τη 2η αγωνιστική αφού η ομάδα του Καστελίου μόνο σε μία απίθανη περίπτωση κινδυνεύει να μείνει τρίτη.
Στους άλλους ομίλους όμως τα πράγματα μάλλον μπερδεύτηκαν με τη νίκη της ΑΕ Κυδωνίας επί της Ιωνίας και τα διπλά του Αρη Σ. και της Ασπίδας. Τέλος, ΑΟ Περιβολίων και Ελ. Βενιζέλος προσέφεραν ένα συναρπαστικό 4-4 στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Α´ όμιλος
2η αγωνιστική
ΑΕ Κυδωνίας – Ιωνία 2000 3-1
Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Καλογεράκη η ΑΕ Κυδωνίας πήρε μεγάλη νίκη επί της Ιωνίας 2000 και μπέρδεψε την κατάσταση στον όμιλο. Πάντως οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν κατά τα 7/11 διαφορετική σύνθεση σε σχέση με τον θριαμβευτικό αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης.
Στο 15´ από ωραίο συνδυασμό του Καλαμπαλίκη με τον Λούλο ο Καλογεράκης με πλασέ άνοιξε το σκορ για να ισοφαρίσει στο 50´ ο Μεζαρτζόπουλος. Ομως ξανά ο Καλογεράκης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 55´ έπειτα από σέντρα του Μπασιαδάκη για να διαμορφώσει στο 70´ το τελικό 3-1 με ατομική ενέργεια.
Από την διαιτησία του Ανεζάκη έχουν κάποια παράπονα οι γηπεδούχοι.
ΑΕ Κυδωνίας: Κλένσοβ, Παπαδογιαννάκης, Λούπου, Δημητρογιαννάκης, Βασιλείου (75´ Μουρμπάκης), Μαρκουλάκης (85´ Βιγλάκης), Λούλος (70´ Ευαγγέλου), Σφυριδάκης, Καλαμπαλίκης, Μπασιαδάκης, Καλογεράκης
Ιωνία 2000: Γρηγοράκης, Λιοδάκης Κ., Χατζηγιάννης, Λιοδάκης Στ., Καπνισάκης, Βουτετάκης (56´ Λειβαδιτάκης), Καπετάνιος (70´ Στυλιανάκης), Σαρρής, Μεζαρτζόπουλος, Πάτας, Γιαννολάρης (56´ Ντογκρασβίλι)
Ακρίτας – Ικαρος Μ. θα παίξουν την Τετάρτη 16.00 στον Βάμο
Βαθμολογία (2 αγώνες)
1. Ικαρος Μ.* 3 3-0
2. ΑΕ Κυδωνίας 3 3-4
3. Ιωνία 2000 3 3-4
4. Ακρίτας* 0 1-2
Η επόμενη 3η αγωνιστική
Ικαρος Μ. – Ιωνία 2000 το Σάββατο στα Νεροκούρου
Ακρίτας – ΑΕ Κυδωνίας την Τετάρτη 13/10 στον Βάμο
Β´ όμιλος
2η αγωνιστική
ΑΟ Περιβολίων – Ελ. Βενιζέλος
4-4
Αγγλικό σκορ με συνεχείς ανατροπές στα Περιβόλια όπου και πάλι η μοναδική ομάδα της Β´ κατηγορίας που συνεχίζει στο κύπελλο έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν 0-2, ο ΑΟΠ ανέτρεψε το σκορ σε 3-2 όμως τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Βενιζέλος και μάλιστα με ένα παίκτη που σκόραρε στην εκπνοή λίγο μετά την είσοδό του στον αγώνα εις βάρος της πρώην ομάδας του!
Στο 25´ ο Ι. Κουρκούτης και στο 34´ ο Χαραλαμπάκης με σουτ έπειτα από αντίστοιχες μπαλιές του Λαζαρίδη πέτυχαν τα δύο πρώτα γκολ για τους φιλοξενούμενους για να μειώσει στο 41´ ο Βασιλείου. Στο 47´ μετά από φάση διαρκείας ο Βλαστάκης ισοφάρισε και στο 53´ ο Βασιλείου με σουτ ανέτρεψε το σκορ σε 3-2 για να ισοφαρίσει στο 75´ ο Ι. Κουρκούτης με σέντρα-σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε και στους αμυντικούς. Στο 82´ ο Βλαστάκης με σουτ έγραψε το 4-3 αλλά στο 91´ μετά από σέντρα του Ι. Κουρκούτη ο Μαλλιαράκης με κεφαλιά έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στον Ελ. Βενιζέλο.
Από την διαιτησία του Λέττα οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι έγινε φάουλ στον τερματοφύλακα στο 4-4 ενώ οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για επιθετικό φάουλ (χέρι) στην φάση του 1ου γκολ του ΑΟΠ.
ΑΟ Περιβολίων: Χειλαδάκης, Μπολάνης, Αρβανιτάκης, Σαριδάκης, Αλμπεν, Γιανναράκης, Μαυρεδάκης (60´ Κλοντ), Βλαστάκης (75´ Μπουζάκης), Βασιλείου, Τόλιας (76´ Κουρουπάκης), Ορφανίδης
Ελ. Βενιζέλος: Χαιρετάκης, Χαραλαμπάκης, Κάχρης (55´ Φαραζής), Κόττας, Χαραλάμπους (85´ Μαλλιαράκης), Αγιασμενάκης, Μαρκάκης (48´ λ.τρ. Σκορδύλης), Λαζαρίδης, Μαθιουδάκης, Τσιτσιριδάκης, Κουρκούτης Ι.
Πανακρωτηριακός – Παλαιόχωρα θα παίξουν την Τετάρτη 16.00 στα Καθιανά
Βαθμολογία (2 αγώνες)
1. Παλαιόχωρα* 3 4-1
2. Πανακρωτηριακός*    3 2-1
3. Ελ. Βενιζέλος 1 5-6
4. ΑΟ Περιβολίων 1 5-8
Η επόμενη 3η αγωνιστική
Παλαιόχωρα – Ελ. Βενιζέλος το Σάββατο στην Παλαιόχωρα
Πανακρωτηριακός – ΑΟ Περιβολίων την Τετάρτη 13/10 στα Καθιανά
Γ´ όμιλος
2η αγωνιστική
Μινώταυρος – Κρ. Αστέρας 4-0
Η ομάδα των Μουρνιών έγινε η πρώτη που προκρίθηκε στους “8” ενώ και οι ηττημένοι διατηρούν πολλές ελπίδες.
Στο 9´ ο Καλαϊτζάκης έκλεψε την μπάλα και με πλασέ πέτυχε το 1-0 για να γίνει το 2-0 στο 29´ με σουτ του Δημούση από πάσα του Περδικάκη. Τρία λεπτά αργότερα ο Δημούσης κέρδισε πέναλτι από τον Κοκολαντωνάκη το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βακαλουνάκης ενώ το τελικό 4-0 έγινε στο 56´ ξανά από το σημείο του πέναλτι με εκτελεστή αυτή τη φορά τον Καλαϊτζάκη. Το πέναλτι κέρδισε ο Περδικάκης.
Από την διαιτησία του Τριανταφύλλου έχουν παράπονα οι φιλοξενούμενοι αφού αμφισβητούν και τα δύο πέναλτι και ειδικά το 2ο.
Μινώταυρος: Σπυριδάκης, Καράκης, Σαρίδης, Βαρδάκης, Μαρινάκης, Πλατώνης, Περδικάκης, Νταγκουνάκης, Καλαϊτζάκης (65´ Γκούντελος), Βακαλουνάκης (76´ Βασιλείου), Δημούσης (56´ Κοτζαμάνογλου)
Κρ. Αστέρας: Τζατζιμάκης, Φραγκιουδάκης, Κατάκης, Κοκολαντωνάκης, Περβολαράκης, Ντούπης, Σιντάρσκι (46´ Κρεμλίδης), Μαραγκουδάκης, Χαλιβελάκης, Παρασκευούδης Χ., Νταγκουνάκης Μ. (46´ Μιχαλέφσκι)
Γρανίτης – Αρης Σ. 0-1
Σπουδαία επιτυχία του συλλόγου της Σούδας μέσα στους Αγ. Απόστολους και τώρα θα διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά στο παιχνίδι με τον Κρ. Αστέρα.
Το μοναδικό τέρμα που έκρινε τη συνάντηση το σημείωσε στο 68´ ο Σκαλέρης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσίτα. Λίγο νωρίτερα στο 62´ οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με 10 παίκτες όταν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς τους Ιωακειμίδης επειδή απέκρουσε έξω από την περιοχή με το χέρι το πλασέ του Καραγιαννίδη.
Καλή ήταν η διαιτησία του Δημοβασίλη
Γρανίτης: Ιωακειμίδης, Καλιτσάκης (25´ λ.τρ. Σγουράκης), Καστρινάκης Γ., Δημόπουλος (75´ Μαραγκάκης Θ.), Ψαρουδάκης, Τερεζάκης Στρ., Ζτράβκοβιτς Μ., Μαραγκάκης Μ., Παπασηφάκης, Μπεριάδης, Ντούπης (62´ Αλευράκης)
Αρης Σ.: Βροντάκης Δ., Σκαλέρης, Κουράκης, Καραγκούνης, Κοσμαδάκης (42´ Κεμπάτσι), Καραγιαννίδης, Κονταξάκης (70´ Πολάκης), Γαλανάκης Κ., Τσίτας, Ιππέκης, Γαλανάκης Α. (80´ Μουσουράκης)
Βαθμολογία (2 αγώνες)
1. Μινώταυρος 6 8-1
2. Αρης Σ. 3 2-4
-. Κρ. Αστέρας 3 2-4
4. Γρανίτης 0 0-3
Η επόμενη 3η αγωνιστική
Κρ. Αστέρας – Αρης Σ. το Σάββατο στη Μον. Ελιά
Μινώταυρος – Γρανίτης το Σάββατο στις Μουρνιές
Δ´ όμιλος
2η αγωνιστική
Κισαμικός – Αστέρας Μ. 4-0
Με μία ακόμα ευρύ νίκη ο Κισαμικός ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση του αφού μονάχα σε μία απίθανη περίπτωση κινδυνεύει με αποκλεισμό -να… διασυρθεί από την Θύελλα. Ενώ ο σύλλογος του Μανωλιόπουλου διατηρεί ελπίδες για την 2η θέση σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στους 3 βαθμούς.
Αυτή τη φορά ο Ανιάγκμπε μπορεί να μη σκόραρε αλλά από δικές του μπαλιές προήλθαν τα τρία τέρματα των γηπεδούχων. Στο 22´ το 1-0 με σουτ του Καλαμπακάκη, στο 62´ το τρίτο τέρμα με κοντινό πλασέ του Καλαμπακάκη ξανά και στο 77´ το τελικό 4-0 με πλασέ του Ντόντα. Τα τέρματα του Κισαμικού διπλασίασε στο 30´ ο Τεμπέλης με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Δοντσίδη.
Καλή ήταν η διαιτησία του Παναγόπουλου
Κισαμικός: Μουτζούρης, Φραγκιουδάκης Μ., Τεμπέλης, Μαραγκουδάκης, Χαριτάκης, Δοντσίδης (78´ Αποστολάκης), Στρατουδάκης (70´ Κλωθάκης), Νικηφοράκης, Ντόντα (84´ Ρουστέμι), Καλαμπακάκης, Ανιάγκμπε
Αστέρας Μ.: Τερεζάκης, Μουντάκης, Λιανιδάκης, Κολοκυθάς, Μπαρσούκοβ, Μαραντόν, Δημητριάδης (75´ Μιχελάκης), Κουκουτσάκης, Τζωρτζάκης, Λιονάκης (72´ Ροδιτάκης), Δοξάκης (80´ Γιανναράκης)
Θύελλα Καλ. – Ασπίδα 3-6
Σε σχέση ισχύος βρίσκεται πλέον η ομάδα του Ναυστάθμου και όλα θα κριθούν απέναντι στον Αστέρα ενώ ο σύλλογος των Καλάθενων ελπίζει ουσιαστικά μονάχα αν πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον Κισαμικό καθώς ακόμα και σε τριπλή ισοβαθμία στους 3 βαθμούς έχει πλέον αρνητικό συντελεστή τερμάτων (-2 ή 8-10).
Κορυφαίος του γηπέδου ο νεαρός Καλπάκης που πέτυχε χατ τρικ για τους φιλοξενούμενους.
Μόλις στο 7´ ο Σπαθαράκης με σουτ άνοιξε το σκορ για την Ασπίδα για να πετύχει το 0-2 στο 30´ ο Βαζούρας με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Σουχλάκη. Στο 37´ ο Κλωτσοτήρας με σουτ μείωσε και με την έναρξη της επανάληψης στο 47´ ο Σπ. Λουβιτάκης ισοφάρισε σε 2-2. Ομως ο Καλπάκης στο 52´ και στο 70´ με ισάριθμα σουτ έγραψε το 2-4 και ο Δασκαλάκης στο 80´ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-5. Ο Ανδρέου στο 85´ μείωσε σε 3-5 με πλασέ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ξανά ο Καλπάκης στις καθυστερήσεις με σουτ.
Καλή ήταν η διαιτησία του Μιχελάκη.
Θύελλα Καλ.: Μάστορας, Στραταριδάκης (60´ Κρομμύδας), Μπατιστάκης, Τεκίδης, Κορωνιωτάκης, Μανιαδάκης (80´ Ανδρέου), Ουρούκου, Λουβιτάκης Σπ. (75´ Τζανίδης), Κορναράκης, Μποϊνι, Κλωτσοτήρας
Ασπίδα: Ιωαννίδης, Καλαμαράς, Σύρμος, Βαζούρας, Δασκαλάκης, Τσίτσα Φατ., Μαγαράκης, Ρουσκέτος (85´ Κατωτικίδης), Σουχλάκης (55´ Καραθανάσης), Καλπάκης, Σπαθαράκης (85´ Κουρκούνας)
Βαθμολογία (2 αγώνες)
1. Κισαμικός 6 10-1
2. Ασπίδα 3 7-9
3. Θύελλα Καλ. 3 8-10
4. Αστέρας Μ. 0 4-9
Η επόμενη 3η αγωνιστική
Αστέρας Μ. – Ασπίδα το Σάββατο στον Ταυρωνίτη
Κισαμικός – Θύελλα Καλ. το Σάββατο στο Καστέλι


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα