Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟ

Μπαράζ επαφών χθες στον Παναθηναϊκό, καθώς ο πρόεδρος των ´πρασίνων´, Νικόλας Πατέρας, εμφανίζεται αποφασισμένος να επαναφέρει την ομάδα στην περυσινή επιτυχημένη τροχιά, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα που προέκυψαν στη διάρκεια του καλοκαιριού.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επικοινώνησε με τον Νίκο Νιόπλια και τον Κώστα Αντωνίου, συναντήθηκε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.
Η απαράδεκτη εικόνα των νταμπλούχων, με στοιχεία αδιαφορίας από τους Ελληνες κυρίως παίκτες, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ενός ´ηλεκτροσόκ´ στην ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα την απομάκρυνση του Νίκου Νιόπλια.
Σε αυτή τη φάση, δε φαίνεται να τίθεται θέμα Νιόπλια, αν και συζητήθηκε μεταξύ των μεγαλομετόχων, όμως όλα θα εξαρτηθούν από την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στα προσεχή παιχνίδια, με πρώτο αυτό με τον Εργοτέλη.
Παπουτσάκης:
´Στοίχημα το ματς με ΠΑΟ´
Ο Εργοτέλης υποδέχεται την Κυριακή στο Παγκρήτιο τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 5ης ημέρας της Σούπερ Λίγκας και αυτό είναι αναμφίβολα ένα ματς που άπαντες στην ηρακλειώτικη ομάδα περιμένουν με ανυπομονησία.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Απόστολος Παπουτσάκης, έκανε χαρακτηριστικά την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: ´Ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι μας περιμένει στο Παγκρήτιο στάδιο. Ενα παιχνίδι που περιμένουν οι φίλαθλοι της Κρήτης. Για εμάς, ως Εργοτέλη, αποτελεί ακόμα ένα στοίχημα. Να αποδείξουμε ότι η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να κοιτάζει κατάματα κάθε αντίπαλο. Την ίδια στιγμή η φίλαθλη Κρήτη καλείται να αποδείξει ότι ξέρει να δημιουργεί γνήσια ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Και είμαι βέβαιος ότι θα το πράξει και με το παραπάνω´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα