Μουσείο Τυπογραφείας

Ορκωμοσία Πεταλωτή, Διαμαντίδη, Τσουρή

Αθήνα
Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και παρουσία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ορκίστηκαν χθες το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης Γιώργος Πεταλωτής ως υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Διαμαντίδης ως υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας και Ελπίδα Τσουρή, ως υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας. Στην τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησε ο μητροπολίτης Βελεστίνου Δαμασκηνός.
Απευθυνόμενος στους νέους υπουργούς της κυβέρνησης ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ευχήθηκε ´καλή δύναμη´, ενώ ο πρωθυπουργός τους ευχήθηκε ´καλή αρχή´.
Ακολούθησε συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου στο Προεδρικό Μέγαρο, η οποία διήρκεσε περίπου μια ώρα.
Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο νέος υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης αναφέρθηκε στη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει μαζί με την κα Τσουρή στο νεοσύστατο Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, αλλά και τη μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό τους ο πρωθυπουργός αναθέτοντάς τους τη διοίκησή του.
Παράλληλα, τόνισε ότι το Υπουργείο έχει τεράστιες αρμοδιότητες, αλλά και ευθύνες και διαβεβαίωσε ότι ´θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και εμείς σαν πολιτική ηγεσία αλλά και όλο το προσωπικό του Υπουργείου ένστολοι και πολιτικοί υπάλληλοι´.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.