Μουσείο Τυπογραφείας

Χρειάζεται πεζοδρόμιο για ασφάλεια

Πάρα πολλά παιδιά, μαθητές στα σχολεία που στεγάζονται στην περιοχή Προφ. Ηλία, στον δρόμο προς Κουνουπιδιανά (Πολυκλαδικό κ.λπ.), ανεβαίνουν ή επιστρέφουν από τη δυτική πλευρά της οδού Ακρωτηρίου και ως επί το πλείστον από την περιοχή του κέντρου ´Νεράιδα´ μέχρι ΙΝΚΑ Προφ. Ηλία. Επίσης, άλλοι μαθητές κατεβαίνουν για τα σχολεία (7ο Γυμνάσιο κ.λπ.) στο ΣΠΔΥ, ενώ ακόμη και αλλοδαποί κάτοικοι του Ακρωτηρίου απολαμβάνουν την πεζοπορία κατερχόμενοι στην πόλη από εκεί.
Για τη διευκόλυνση και ασφάλεια όλων αυτών χρειάζεται απαραιτήτως να φτιαχτεί (ένα στενό έστω) πεζοδρόμιο, ίσως και χωρίς πλακόστρωση, αλλά με καθαρισμό μόνο και ισοπέδωση της διαδρομής από νησίδα ? διακλάδωση εξόδου Τάφων Βενιζέλου μέχρι και πιο νότια από το κέντρο ´Νεράιδα´. Δεν γνωρίζουμε ποια Υπηρεσία είναι αρμόδια, δημοτική ή άλλη, αλλά θα πρέπει να μελετηθεί το θέμα σύντομα.
Α.Π.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.