Μουσείο Τυπογραφείας

Μειώνεται η διαφορά ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.

Αθήνα
Σε δημοσκόπηση της Alco για το ´Πρώτο Θέμα´ το 29% θεωρεί ότι ο κ. Παπανδρέου πρότεινε από τη ΔΕΘ τον σωστό δρόμο για την έξοδο από την κρίση, έναντι 22% του κ. Σαμαρά. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί είναι ισοδύναμοι στα ερωτήματα εάν έπεισαν με τις θέσεις τους και εάν ήταν ειλικρινείς, ο κ. Σαμαράς όμως προηγείται στο εάν απάντησε με άνεση στις ερωτήσεις.
Σε έρευνα της Pulse για τον ´Τύπο της Κυριακής´, οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς εμφανίζονται απολύτως ισοδύναμοι στο ερώτημα «ποιος ικανοποίησε περισσότερο;» στη ΔΕΘ (από 30%) και σχεδόν ισοδύναμοι στο «πώς κρίνετε τις προτάσεις-απαντήσεις τους;» (40% και 41% της αντιστοίχως).
Τέλος, σε γκάλοπ της Rass για ´Το Παρόν´, το 42,4% των πολιτών πιστεύει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ κέρδισε τις εντυπώσεις στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, έναντι 28,2% του Γιώργου Παπανδρέου. Στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ προηγείται κατά 5,8 μονάδες και λαμβάνει 28,4%, έναντι 22,6% της ΝΔ.
Το 67.4% λέει ότι ο πρωθυπουργός μας γέλασε με το “λεφτά υπάρχουν”, ενώ το 64,3% εκφράζει την πεποίθηση δεν  έχει την κύρια ευθύνη για την κρίση ο Κ. Καραμανλής.
Το 64,9% εκφράζει φόβο για την πορεία της χώρας, ενώ το 76.2% λέει όχι σε νέες θυσίες έναντι του 23% που τις αποδέχεται. Το 54,1% πιστεύει ότι το Μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος και ότι υπήρχε και άλλη λύση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.