Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

?Πάγωμα? Προανακριτικής για το Βατοπέδι

Αθήνα
Το πάγωμα των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες πέντε υπουργών της ΝΔ για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, ζητά η Αξιωματική Αντιπολίτευση, τουλάχιστον έως ότου κριθεί κατά τρόπο αναμφισβήτητο αν υπήρξε ζημιά του Δημοσίου.
Οι βουλευτές υπενθυμίζουν ότι από την πρώτη ημέρα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση, η Αξιωματική Αντιπολίτευση είχε ζητήσει τη διενέργεια νέας έκθεσης αποτίμησης της περιουσίας που αντηλλάγη.
«Ζητήσαμε εξ? αρχής στα πέντε υπαρκτά πορίσματα, κατά τα οποία δεν προκύπτει ζημία του Δημοσίου, να υπάρξει ένα ακόμη. Σήμερα το ΠΑΣΟΚ, υιοθετεί τη θέση της Νέας Δημοκρατίας. Με αυτόν τον τρόπο, επισήμως επιβεβαιώνει απολύτως τις καταγγελίες μας επί τη βάσει των οποίων αποχωρήσαμε από την Προανακριτική Επιτροπή. Εφόσον η ίδια η κυβερνητική πλειοψηφία ομολογεί πως δεν γνωρίζει εάν υπάρχει ζημία του Δημοσίου, τότε για ποιον ακριβώς λόγο έχει συσταθεί η Προανακριτική Επιτροπή;».  Σημειώνεται ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αποχώρησαν από τις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα