Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στους ?16??με 7άρα ο Αρης Σούδας

Ο Αρης Σούδας νικώντας με 7-2 τους Νέους Χανίων πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τους ´16´ του κυπέλλου Χανίων από τον δεύτερο όμιλο.
Χθες όμως ξεκίνησαν και τα μπαράζ στον 5ο όμιλο όπου ο Γρανίτης νικώντας με 4-0 τον Τιτάνα βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκρισή του στη β? φάση. Θυμίζουμε ότι σήμερα στις 8 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣΧ θα διεξαχθεί η κλήρωση της επόμενης φάσης του κυπέλλου Χανίων που περιλαμβάνει νοκ-άουτ συναντήσεις.
Τα χθεσινά παιχνίδια
2ος όμιλος (4η αγωνιστική):
Νέοι Χανίων – Αρης Σ. 2-7
Η ομάδα της Σούδας ήθελε τη νίκη για να πάρει την πρόκριση και τα κατάφερε παρότι μέχρι το 23? έχανε 2-0 ενώ στο 56? έχασε και πέναλτι για να ισοφαρίσει. Στη φάση του πέναλτι όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες και στη συνέχεια κατάρρευσαν αφού μέσα σε 15 λεπτά δέχτηκαν έξι γκολ!
Στο 3? από σέντρα του Φαντάκη ο Σκουμπάκης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 και στο 23? ο Κωνσταντινίδης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.
Στο επόμενο λεπτό ο Σκαλέρης με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο 56? ο Πολάκης κέρδισε πέναλτι από τον Σκουμπάκη που αποβλήθηκε ενώ το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσίτας για να αποκρούσει ο Κουτσοδόντης. Τελικά στο 65? ο Κονταξάκης με κεφαλιά -ψαράκι ισοφάρισε και δύο λεπτά αργότερα ο Κ. Γαλανάκης με σουτ πέτυχε το 2-3. Στο 73? από σέντρα του Στ. Κουράκη ο Κεμπάτσι με πλασέ έκανε το 2-4 και στη συνέχεια ανά δίλεπτο οι φιλοξενούμενοι σκόραραν. Στο 76? με ατομική προσπάθεια του Κ. Γαλανάκη , στο 78? με πλασέ του Πολάκη και στο 80? όταν ο Α. Γαλανάκης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Απ? τη διαιτησία του Δημοβασίλη έχουν κάποια παράπονα οι γηπεδούχοι .
Νέοι Χανίων: Κουτσοδόντης, Χαλιβελάκης Κ. (46´ Μάρκου), Σκουμπάκης, Μπαλάσης, Ζανής, Σαριδάκης (57´ Τζογανίδης), Φαντάκης (66´ Βαβουράκης), Χαλιβελάκης Γ., Κουτουλάκης, Κοκάκης, Κωνσταντινίδης
Αρης Σ.: Βροντάκης Δ., Σκαλέρης, Κουράκης, Κοσμαδάκης, Ιππέκης, Κεμπάτσι, Μουσουράκης (49´ Πολάκης), Μαγγέλας (46´ Βροντάκης Α.), Τσίτας (57´ Γαλανάκης Κ.), Κονταξάκης, Γαλανάκης Α.
Τελική Βαθμολογία (4 αγώνες)
1. Κισαμικός 10 9-2
2. Αρης Σ. 8 11-3
3. Δόξα 7 11-6
4. Νέοι Χανίων 3 6-14
5. Αλμυρός 0 0-12
ΣΗΜ.: Ο Κισαμικός και ο Αρης Σούδας προκρίθηκαν στους “16”
5ος όμιλος (Α? αγώνας μπαράζ)
Τιτάν – Γρανίτης 0-4
Νίκη με σκορ που τον φέρνει ήδη στη β? φάση πέτυχε η ομάδα της Αγ. Μαρίνας παίρνοντας παράλληλα τη ρεβάνς για την ήττα της από το σύλλογο των Καλυβών πριν λίγες εβδομάδες.
Στο 17? ο Μπεριάδης με πλασέ άνοιξε το σκορ χθες στη Σούδα για να πετύχει το 0-2 ο Ζτράβκοβιτς με προβολή στο 43?. Στο 65? ο Ντούπης με σουτ έξω από την περιοχή και στο 75? ξανά ο Ζτράβκοβιτς με πλασέ αφού προηγουμένως έπαιξε το ´1-2´ με τον Ντούπη πέτυχαν τα άλλα δύο τέρματα για το Γρανίτη.
Τιτάν: Γκουντής, Κοτρωνάκης Γ. (55´ Κλαπάκης), Κοτρωνάκης Μ. (55´ Ορφανουδάκης Ι.), Βουράκης (70´ Κοτρωνάκης Ι.), Τζομπανάκης, Κουτσορινάκης Σπ., Μανανεδάκης, Σπαθαράκης, Μαδαριωτάκης Στ., Ορφανουδάκης Β., Αλουσάϊ
Γρανίτης: Αλευράκης, Δημόπουλος, Ψαρουδάκης, Καστρινάκης Γ., Μαραγκάκης Θ. (63´ Αμπραμισβίλι), Τερεζάκης Στρ., Σγουράκης, Ζτράβκοβιτς Μ., Μαραγκάκης Μ. (75´ Κυριακάκης), Μπεριάδης (82´ Μελισσινός), Ντούπης
Οι επόμενοι αγώνες
Τρίτη (4.30 μ.μ.)
Θύελλα Καλ. – Τιτάν στους Αγ. Αποστόλους
Πέμπτη (4.30 μ.μ.)
Γρανίτης – Θύελλα Καλ. στον Ταυρωνίτη


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα