Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρώτο ?τρίποντο? για τον Εργοτέλη

Το πρώτο του ´τρίποντο´ πέτυχε χθες ο Εργοτέλης στη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας με 0-1 στο Βόλο του τοπικού Ολυμπιακού. Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχωρίζει το διπλό του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη επί του Αρη. Ο Εργοτέλης “ρέφαρε”, με τον καλύτερο τρόπο, την ήττα από τον Αστέρα στο Παγκρήτιο στην πρώτη αγωνιστική, καθώς η ομάδα του Ηρακλείου απέδρασε από το Πανθεσσαλικό με το γκολ του Μπούντιμιρ στο 68΄. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου ανέβασε στροφές στο δεύτερο, χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του πολύ καλού Δασκαλάκη.
Στους άλλους αγώνες χθες, Λάρισα και Καβάλα έμειναν στο 0-0, με τους Θεσσαλούς να χάνουν πολλές ευκαιρίες. Ισόπαλο έληξε και το παιχνίδι Ξάνθη-Πανιώνιος με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ (Ριέρα στο 9´ και Μαρσελίνο στο 51´ με πέναλτι) και τον Πανιώνιο να αγωνίζεται για 52 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τσότσαλιτς.
Χτες βράδυ, η ΑΕΚ επικράτησε στο γήπεδο της Ριζούπολης επί του Πανσερραϊκού με 2-0. Το σκόρ άνοιξε ο Ραφίκ Τζιμπούρ στο 26΄ και το δεύτερο γκολ της Ενωσης πέτυχε στο 70΄ ο Παντελής Καφές. Νωρίτερα, στο 59΄, ο Νάτσο Σκόκο είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Δέκα λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης, αποβλήθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, για έντονη διαμαρτυρία.
Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός με καλή εμφάνιση πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Αρη στη Θεσσαλονίκη. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σισέ, ο οποίος νωρίτερα είχε και δοκάρι. Το πέναλτι αμφισβητήθηκε έντονα από τον Αρη αλλά και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Νωρίτερα, οι “ερυθρόλευκοι” είχαν επικρατήσει με 2-0 της Κέρκυρας στο άδειο, λόγω τιμωρίας, “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Μέλμπεργκ άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση του μισάωρου, σε σημείο που οι ερυθρόλευκοι είχαν την υπεροχή, αλλά ήταν φλύαροι, ενώ ο Ριέρα κλείδωσε τη νίκη στο 86΄, όταν η Κέρκυρα είχε αφήσει την άμυνά της και προσπαθούσε να απειλήσει.
Στην Τρίπολη, Αστέρας και ΠΑΟΚ κόλλησαν στο 0-0, ενώ στο Περιστέρι ο Ηρακλής απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία στο 89΄ με γκολ του Σολτάνι, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 τον Ατρόμητο που είχε προηγηθεί με τον Περόνε στο 63΄.
Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0 στη Βέροια, με γκόλ του Σαϊτιώτη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα