Μουσείο Τυπογραφείας

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Νέα συμβόλαια για Αβραάμ και Τοροσίδη
Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι οι επόμενοι ποδοσφαιριστές που θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με τον Ολυμπιακό μετά τον Γιάννη Φετφατζίδη.  Το συμβόλαιο του Τοροσίδη λήγει το 2013 και έχει ρήτρα 7 εκατ. ευρώ. Η ρήτρα πιθανότατα θα μείνει ως έχει, ωστόσο θα του γίνει πρόταση αναπροσαρμογής του συμβολαίου του, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε χρονικής διάρκειας.
Το ίδιο ισχύει και για τον Παπαδόπουλο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2012. Από το 2008 που  ήρθε στον Ολυμπιακό, δεν του έχει γίνει αναπροσαρμογή, πράγμα για το οποίο θα κληθεί σύντομα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.
Πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να διατηρήσει (όπως αυτό μπορεί να προσδιοριστεί) τις ισορροπίες ανάμεσα σε ξένους και Έλληνες ποδοσφαιριστές και αυτός είναι ο βασικός λόγος, για τον οποίο θα επιδιώξει να έχει πολύ σύντομα συνάντηση με τους δύο διεθνείς.
Στους Έλληνες, που λογίζονται ως πολύτιμα  περιουσιακά στοιχεία βρίσκεται και το όνομα του Κώστα Μήτρογλου, στον οποίο όμως έχει γίνει ήδη αναπροσαρμογή συμβολαίου.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Εφορία ´καλεί´ Μαραντόνα
Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών αποφάσισε να γιορτάσει τα 50α γενέθλιά του με έναν φιλικό αγώνα στο «Σαν Πάολο» όπου λατρεύτηκε σαν Θεός, ανάμεσα στις ομάδες της Νάπολι που με τον ίδιο ως ηγέτη κατέκτησαν το Scudetto το 1987 και το 1990.
Οι οπαδοί της Νάπολι και ο Τύπος της χώρας περιμένουν πώς και πώς για αυτή την ημέρα καθώς όλοι λατρεύουν τον Μαραντόνα αλλά τα αισθήματα μάλλον δεν είναι ίδια και για την Εφορία της γειτονικής χώρας.
Στα επτά χρόνια παρουσίας του στη Νάπολι ο Αργεντινός δεν πλήρωσε ποτέ την Εφορία και έφτασε πλέον να χρωστάει το ποσό των 30 εκατ. ευρώ!
«Το γεγονός ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής και λατρεύεται ακόμη και σήμερα από τον κόσμο, δεν τον βάζει σε διαφορετική θέση έναντι όλων των άλλων απέναντι στις υποχρεώσεις τους προς την Εφορία», ανέφερε σχετική ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.