Μουσείο Τυπογραφείας

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Μπ. Λάουντρουπ

Τον μεγαλύτερο και δυσκολότερο αγώνα της ζωής του δίνει ο παλαίμαχος Δανός ποδοσφαιριστής Μπρίαν Λάουντρουπ, ο οποίος συγκλόνισε χθες την Ευρώπη κάνοντας γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο.
«Θα δώσω σκληρή μάχη και θα κερδίσω», τονίζει ο 41χρονος, ο οποίος ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία στην Κοπεγχάγη.
Η διάγνωση της προηγούμενης εβδομάδας ανέφερε ήπια μορφή λεμφώματος και ο Μπρίαν Λάουντρουπ άρχισε να δίνει τη σκληρότερη μάχη της ζωής του. Ο Δανός, από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της χώρας του, άκουσε θετικά μηνύματα από τους γιατρούς.
«Είμαι σοκαρισμένος από τη διάγνωση, θα δώσω μια σκληρή μάχη και θα την κερδίσω. Έχω πολύ ενθαρρυντικά νέα από τους γιατρούς, με στηρίζουν και σκοπεύω να συνεχίσω να εργάζομαι (σχολιαστής αγώνων Τσάμπιονς Λιγκ στο TV3). Είμαι αισιόδοξος όσον αφορά την αποκατάσταση της υγείας μου, δεδομένου ότι η ασθένεια βρέθηκε σε πολύ πρώιμο στάδιο και είναι μια ήπια μορφή λεμφώματος. Εκτός από το δελτίο Τύπου, δεν θέλω να σχολιάσω ξανά την κατάσταση της υγείας μου», τόνισε ο 41χρονος, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες όχι μόνο της Δανίας, αλλά και της Ευρώπης. Ο Λάουντρουπ έχει τη στήριξη της οικογένειάς του, ήδη άρχισε τη θεραπεία στην Κοπεγχάγη και όλοι αισιοδοξούν πως στη σημαντικότερη μάχη της ζωής του θα βγει νικητής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.