Μουσείο Τυπογραφείας

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΑΤΕΡΑΣ
Σήμερα η συνάντηση για τα ιδιοκτησιακά του Π.Α.Ο.

Την απάντησή τους στην πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη για παραχώρηση του 25% των μετοχών του, αναμένεται να δώσουν σήμερα Βγενόπουλος και Πατέρας στη διάρκεια συνάντησης των τριών ανδρών.
Τόσο ο mr. Mig  όσο και ο πρώην πρόεδρος των ´πρασίνων´, βλέπουν με θετικό μάτι την πρόταση του Τζίγκερ και συναντήθηκαν χθες για να καθορίσουν τη στάση που θα κρατήσουν στη σημερινή συνάντηση.
Μπορεί η πρόταση του Τζίγκερ να τους αιφνιδίασε ευχάριστα, ωστόσο κανείς τους δεν ήταν έτοιμος να απαντήσει άμεσα. Η διάθεση όλων είναι θετική, όμως υπάρχουν ζητήματα -όπως το θέμα του γηπέδου- που πρέπει να αποσαφηνιστούν, ενώ και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να εξηγήσει τα «κενά» που υπάρχουν σε θέματα που απασχολούν και σχετίζονται με την ομάδα.
Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι ένα ακόμη ζήτημα προς συζήτηση, αλλά και το θέμα του δανείου που έχει πάρει η ΠΑΕ για οικονομική διευκόλυνση.

ΣΤΗΝ ΑΕΚ
Τζιμπούρ έως το 2013

Αθήνα
Προτεραιότητα στις ανανεώσεις στην ΑΕΚ.
Στην ανανέωση του συμβολαίου του Ρέφικ Τζιμπούρ προχώρησε χθες η ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσε η Ένωση ο Γαλλοαλγερινός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της έως το καλοκαίρι του 2013.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της με τον Rafik Djebbour για άλλα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2013». Εντός της εβδομάδας αναμένεται η απάντηση του Σκόκο στην πρόταση που του έχει γίνει από την ΑΕΚ, ενώ πρόταση αναμένεται να γίνει και προς τον Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος έχει ήδη απορρίψει δύο προσφορές της Ένωσης.

ΣΤΟΝ ΟΦΗ
Παραμένει πρόεδρος
ο Νίκος Μαχλάς

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του ΟΦΗ, με τον Νίκο Μαχλά να κατέχει την θέση του προέδρου, αλλά και του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ.
Παράλληλα, έγινε καταμερισμός όλων των εξουσιών με σκοπό να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.