Μουσείο Τυπογραφείας

Αρχισε η Σχολή Προπονητών

Αρχισαν χθες στα Χανιά οι εργασίες της σχολής UEFA A´ που θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Σεπτέμβριου στο ξενοδοχείο Akali με την πρακτική εκπαίδευση να γίνεται τα πρωινά στη Μοναχή Ελιά. Από τον Σύνδεσμο Προπονητών σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωση:
“Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων ´´Ο Παγκρήτιος” με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών της σχολής UEFA A´  στην πόλη μας, καλωσορίζει τον Διευθυντή των σχολών της Ε.Π.Ο. κ.Τέλη Μπατάκη, τους καθηγητές και τους συνάδελφους προπονητές από τη υπόλοιπη Ελλάδα, που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα και τους ευχόμαστε καλή διαμονή και καλή δύναμη. Θα θέλαμε επίσης, να ευχαριστήσουμε ακόμα  μια φορά την Ε.Π.Σ.Χανίων, που είναι πάντα κοντά στον σύνδεσμο και τα αιτήματά μας και την Ο.Π.Π.Ε. για την στήριξη της. Σίγουρα, όλοι προσπαθούμε με στόχο την βελτίωση του ποδοσφαίρου και την αναβάθμιση των προπονητών και οι 2 σχολές UEFA B (2003-2009), η σχολή UEFA A (6-19/9), που ο σύνδεσμος ζήτησε και η Ε.Π.Σ.Χ. έφερε στην πόλη μας, η σχολή αναθεώρησης των παλαιών διπλωμάτων ΕΠΟ-ΓΓΑ σε UEFA B (10-12/9), καθώς και τα 4 σεμινάρια που έχουμε διοργανώσει μέσα σε 2 χρόνια, αυτό ακριβώς πρεσβεύουν”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.