Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΟΧ – Πανακρωτηριακός διεκδικούν σήμερα στις 6μμ το Σούπερ Καπ

Διεξάγεται σήμερα στις 6μμ στο Εθνικό Στάδιο Χανίων το Σούπερ Καπ της ΕΠΣΧ ανάμεσα στον πρωταθλητή Πανακρωτηριακό και τον κυπελλούχο ΑΟΧ με τα έσοδα να διατίθεντο και φέτος για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Από τον Πανακρωτηριακό ο Μανώλης Πηγουνάκης μπορεί να υπολογίζει ξανά τον Καβακόπουλο (ήρθε το δελτίο) και τον Περράκη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα δεν έχουν έρθει ακόμα τα δελτία των Δαμανάκη, Ορφανουδάκη και βέβαια θα απουσιάσει ο τραυματίας Τσικοβάνης που αναμένεται να είναι έτοιμος στα τέλη του μήνα.
Η 20άδα: Μουστάκας, Σοφιανόπουλος, Ράπτης, Σεληνιωτάκης, Καβακόπουλος, Αδαμόπουλος, Ψαράκης, Παπαδάκης, Λυχνάκης, Παπαδομανωλάκης, Λιονάκης, Περράκης, Λουκόπουλος, Μαυριγιαννάκης, Κωνσταντόπουλος, Νικολαϊδης, Πενταράκης, Πατελάκης, Μιχαλακόπουλος, Μίντζα.
Ο Γιάννης Μαρκάκης από την πλευρά του μάλλον θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες από αυτούς που δεν υπολογίζει στην αρχική 11άδα στην Αγ. Παρασκευή παρότι χρησιμοποιήθηκαν σε φιλικό με τον ΑΟΔΑ προχθές. Με την ευκαιρία να επισημάνουμε ότι μετά από αίτημα των γηπεδούχων ο κυριακάτικος αγώνας κυπέλλου θα ξεκινήσει περίπου δύο ώρες αργότερα (5.30μμ αντί 3.45μμ) ενώ οι διαιτητές αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Η ομάδα δεν μπόρεσε να βρει παρά ελάχιστα αεροπορικά εισιτήρια έτσι θα ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς με ημερήσιο δρομολόγιο το Σάββατο και θα διανυχτερεύσει σε ξενοδοχείο για να αναχωρήσει με τον ίδιο τρόπο το βράδυ της Κυριακής. Επιστρέφοντας στο Σούπερ Καπ στον ΑΟΧ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Περράκης, Βασαδάκης, Ανυφαντάκης ενώ η αλλαγή της ημερομηνίας είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα δελτία της ομάδας που αισιοδοξούν ότι θα ξεπεραστεί. Για τον λόγο αυτό θα επιλέξει την τελευταία στιγμή την 18άδα.    
Διαιτητής θα είναι ο Γιαννουλάκης με βοηθούς τους Δημοβασίλη – Δρακακάκη, 4ο τον Μιχελάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον Σταφυλαράκη.
ΠΗΡΕ
ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΜΑΛΕΜΕ!
Την άδεια χρήσης του γηπέδου του Μάλεμε χορήγησε ο Λευτέρης Γενεράλης στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι. Ως εκ τούτου, ο Πλατανιάς επιστρέφει στη φυσική του έδρα μετά από απουσία ενός ολόκληρου χρόνου και όπως διαφαίνεται, το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει θα είναι εναντίον του ΠΑΟ Ρουφ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League 2 (Γ´ Εθνική).
Ο κ. Γενεράλης διαπίστωσε ότι οι ελλείψεις που είχε διαπιστώσει κατά την προηγούμενή του επίσκεψη στις κερκίδες, καλύφτηκαν ενώ επιπλέον του τονίστηκε από τον πρόεδρο της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Χανίων, Φραγκίσκο Τρουλάκη, πως η στατική επάρκειά τους είναι εξασφαλισμένη και δε συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ο μηχανικός της ΕΠΟ αποδέχτηκε όσα του τονίστηκαν κι εν συνεχεία ενέκρινε την άδεια χρήσης του γηπέδου, γεγονός που διευκολύνει σοβαρά το έργο του Πλατανιά τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως η άδεια που δόθηκε, είναι προσωρινή και συγκεκριμένα μέχρι το τέλος του έτους (31/12/2010) αλλά σύμφωνα με τον κ. Γενεράλη, “η προσωρινότητα δεν έγκειται πουθενά αλλού παρά μόνο στο γεγονός ότι ακόμα δεν έχει υπογραφεί από τον υπουργό η παράταση του χρόνου που δίνεται κάθε χρόνο για την έκδοση της νομιμοποίησης των γηπέδων ανά την επικράτεια, το οποίο φυσικά συμπεριλαμβάνεται και το παρόν γήπεδο. Είναι ένα γενικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζεται από την ΕΠΟ και την ΕΠΑΕ με πιέσεις που ασκούνται αυτή τη στιγμή για να δοθεί αυτή η παράταση. Το γήπεδο διαθέτει τα στοιχειώδη απαιτούμενα. Καλά αποδυτήρια, έχει το ιατρείο του και ένα καλό αγωνιστικό χώρο με διαστάσεις κανονικές. Πιστεύω ότι εδώ θα διεξαχθούν αγώνες με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα”.
Οπως αναμενόταν άδεια πήρε και το Εθνικό Στάδιο Χανίων το οποίο επίσης επισκέφτηκε ο κ. Γενεράλης χθες όπως και το γήπεδο του ΟΦΗ.
ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Χανίων με δύο συναντήσεις. Συγκεκριμένα θα παίξουν στις 5.30μμ:
Γρανίτης – Ποσειδών Τσ. (5ος όμιλος) στους Αγ. Αποστόλους, Ντοκάκης (Πασσάς – Βαρσαμίδης)
Κεραμειά – Ακρίτας (6ος όμιλος) στα Νεροκούρου, Μανιατάκης (Μιχελάκης – Δρακακάκης)
* Ξεκινούν οι Ακαδημίες ΑΟ Περιβολίων
Από τον ΑΟ Περιβολίων καλούνται σήμερα Τετάρτη στις 7μμ οι γονείς και οι μικροί αθλητές στην Λέσχη του συλλόγου με την ευκαιρία της έναρξης των Ακαδημιών.

Οι τελικοί του Σούπερ Καπ

Οι προηγούμενοι τελικοί
6 Σεπτεμβρίου 2009 (Περιβόλια)
Πλατανιάς – Ακρίτας 4-0
(7´ πεν. Πάγκαλος, 20´, 66´ Θανέλας, 52´ Μπελεβέτης)
17 Σεπτεμβρίου 2008 (Μ. Ελιά)
ΑΟΧ – Σπάθα 2-0
(9´ Πετράκης, 85´ Οικονόμου)
10 Σεπτεμβρίου 2006 (Μ. Ελιά)
Αστέρας Χαλέπας – Πλατανιάς 3-2
(10´ αυτογκόλ Εμινόγλου, 52´ Τενεδιός, 63´ Δοντσίδης – 31´ Τσαγκαράκης, 51´ πεν. Λειβαδίτης)
21 Αυγούστου 2005 (Μ. Ελιά)
Μινώταυρος – Ηρακλής Ν. 1-0
(28´ Τρουλλινός)
Σημ.: Το 2007 δεν διεξήχθη ανάμεσα στον πρωταθλητή Ιδομενέα και τον κυπελλούχο ΑΟΧ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα