Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ:

´Γλάστρα ο Κωνσταντόπουλος´!

´Γλάστρα´ χαρακτήρισε τον Νίκο Κωνσταντόπουλο ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα”. Ο Νικόλας Πατέρας ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι δυνατόν να σπέρνω εγώ την διχόνοια», ενώ έριξε καρφιά στον Τζίγγερ και στον Παύλο Βαρδινογιάννη.
Σχετικά με τα συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη δήλωσε: «Εγώ βγήκα αμέσως και τα αποδοκίμασα. Θα ήθελα να έχουν κάνει το ίδιο ο Τζίγγερ και ο Γιαννακόπουλος όταν επί έξι μήνες έβριζαν τον εν ενεργεία πρόεδρο οι εφημερίδες τους. Μα είναι δυνατόν να σπέρνω εγώ διχόνοια, που επί δύο χρόνια κατάφερα να κρατήσω ενωμένες τις δυνάμεις του Παναθηναϊκού;».
Από κει και πέρα, για τη διετία που οδήγησε την ομάδα στην κορυφή, υπογράμμισε: «Εγώ αφιέρωσα το πολυτιμότερο αγαθό που έχει ένας άνθρωπος, τον χρόνο του και αφιερώθηκα στην ομάδα που αγαπώ. Εγώ και οι υπόλοιποι γνωρίζαμε ότι μπαίνουμε ως μικρομέτοχοι. Ποτέ δεν ζητήσαμε να κάνουμε κουμάντο. Προσφέραμε γιατί αγαπάμε την ομάδα, χωρίς να περιμένουμε η επένδυσή μας να έχει μερισματική αξία. Οταν γράφονται κακοήθη δημοσιεύματα που αποδίδονται στην οικογένειά μου και δεν βγαίνει να τα αποδοκιμάσει, σημαίνει ότι τα υιοθετεί. Οι συγκεκριμένες συμπεριφορές με ενοχλούσαν».
Τέλος, για τον Νίκο Κωνσταντόπουλο ανέφερε: «Είναι άλλη η προσφορά ενός ανθρώπου που βάζει λεφτά και εντελώς διαφορετική της… γλάστρας. Εριξε τον άνθρωπο στο λάκκο με τα φίδια».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα