Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρεμιέρα στα ελληνικά γήπεδα

Πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο, με την πρώτη ´παράσταση´ να δίνεται χθες βράδυ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ξάνθη.
Σήμερα, η Λάρισα υποδέχεται τον Ατρόμητο (6.15 μ.μ.), ο Πανιώνιος τον Ολυμπιακό Βόλου (6.15 μ.μ.)  και ο Ηρακλής τον Ολυμπιακό (8.30 μ.μ.). Αύριο ο Εργοτέλης φιλοξενεί στο Ηράκλειο τον Αστέρα Τρίπολης (6.15 μ.μ.) και την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα με τον Πανσερραϊκό. Στις 8.30 μ.μ. διεξάγονται τα παιχνίδια Καβάλα -Άρης και Κέρκυρα – ΑΕΚ.
ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
Λάμψη αστέρων υπόσχεται το φετινό πρωτάθλημα, καθώς αρκετές ομάδες ενισχύθηκαν ή διατήρησαν καλούς παίκτες στο ρόστερ τους.
Στο νταμπλούχο Παναθηναϊκό ξεχωρίζει η παρουσία των Σισέ, Τζιλμπέρτο και Γκοβού. Στον ΠΑΟΚ, που πέρυσι τερμάτισε δεύτερος, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης και Γκαρσία, υπόσχονται μια δυναμική πορεία, ενώ στην ΑΕΚ, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ήρθε να πλαισιώσει τους Σκόκο και Μπλάνκο στην προσπάθεια της Ένωσης να ανακάμψει τη φετινή χρονιά.  Ο Άρης θα στηριχτεί για πέμπτη χρονιά στον αρχηγό του Σέρχιο Κόκε, ενώ και ο Κάρλος Ρουϊς δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει φέτος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ολυμπιακός, στη νέα εποχή Μαρινάκη, έκλεψε τις εντυπώσεις στις μεταγραφές και με μπροστάρηδες τους Ριέρα, Πάντελιτς και Ιμπαγάσα, είναι έτοιμος να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή.
Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης στη μεγάλη κατηγορία, ο Εργοτέλης, αναμένεται να στηριχτείς στον Μάρις Βερπακόφσκις, με την ταχύτητα του 30χρονου Λετονού στράικερ να αποτελεί αβαντάζ για την ομάδα του Ηρακλείου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα