Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ

Πειραιάς
Σε συμφωνία με τον Μοϊσές Ουρτάδο έφτασε ο Ολυμπιακός, και ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα σήμερα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία και με την Επσανιόλ, παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή χθες υπήρξε ένα μικρό κόλλημα με το οικονομικό όπως έγραψαν οι Ισπανοί. Τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τους Καταλανούς και ο 28χρονος κόφτης θα αμείβεται με 850.000 ευρώ ετησίως.
Η παρουσίασή του θα γίνει την Πέμπτη μαζί με τους Μάρκο Πάντελιτς, Κρίστιαν Νέμεθ και Νταβίδ Φουστέρ.
Νωρίτερα ο Ουρτάδο ανέφερε πως συμφώνησε με τους Πειραιώτες το βράδυ της Κυριακής και είναι έτοιμος να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Αναλυτικά το κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Ουρτάδο.
«Ο Μοϊσές στα χέρια του Ολυμπιακού και της Εσπανιόλ. Ο Ολυμπιακός και ο Μοϊσές Ουρτάδο ήρθαν χθες το βράδυ (σ.σ. Κυριακή) σε συμφωνία και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συμφωνία και ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την Εσπανιόλ. Πλέον όλα εξαρτώνται από τις δύο ομάδες, για να συμφωνήσουν στους όρους της μεταγραφής μέσα στην ημέρα (σ.σ. Δευτέρα). Εάν υπάρξει συμφωνία, ο Μοϊσές Ουρτάδο θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ταξιδέψει για την Αθήνα ίσως και την Τρίτη για να τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού πρώτα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στην Εσπανιόλ. Ο Μοϊσές Ουρτάδο ήρθε στην Εσπανιόλ το 1993 και εφόσον φύγει θα έχει συμπληρώσει 17 χρόνια στην ομάδα».
Με την έλευση του Ουρτάδο ενδέχεται να “περισέψει” από τη μεσαία γραμμή της ομάδας ο Μαρέσκα, εξέλιξη που θα φέρει στο λιμάνι τον Οράσιο Καρντόσο.
Αυτή τη στιγμή δύο «ερυθρόλευκοι» φέρεται να βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Ρέντη. Ο Έντσο Μάρέσκα και ο Όσκαρ. Για τον πρώτο γίνεται προσπάθεια τις τελευταίες μέρες, ώστε να πειστεί ο Ιταλός να αποχωρήσει και να λάβει κάποια λεφτά του συμβολαίου αλλά αυτό μόνο… εύκολο δεν είναι, αφού ο 31χρονος μέσος φαίνεται να έχει «στρογγυλοκαθήσει» στη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους». Πάντως στελέχη της ΠΑΕ εμφανίζονται αρκετά αισιόδοξα σχετικά με την αποχώρηση του Ιταλού μέσου.
Από την άλλη τα πράγματα για τον Όσκαρ είναι διαφορετικά, καθώς σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του υπάρχουν. Το δυσάρεστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν υπάρχουν σύλλογοι που να δίνουν στον Ισπανό μεσοεπιθετικό τα λεφτά που παίρνει από τους Πειραιώτες.
ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΕΜΕΘ
Το τυπικό μέρος της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Κρίστιαν Νέμεθ ολοκληρώθηκε χθες με την υπογραφή των συμβολαίων. Ο Ούγγρος επιθετικός υπέγραψε για τρία χρόνια, ενώ είχε την πρώτη του γνωριμία και με το μεγαλομέτοχο της εταιρείας, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του: «Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Κριστιάν Νέμεθ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα