Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ

Αθήνα
Φιλότιμες προσπάθειες για να παίξουν ποδόσφαιρο κατέβαλαν χτες οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της Τζένοα, καθώς το δήθεν αποκατεστημένο χορτάρι του ΟΑΚΑ αποδείχθηκε ότι ήταν κατάλληλο για κάθε είδους αγροτική δραστηριότητα αλλά όχι για ποδόσφαιρο.
Ο χλοοτάπητας αποδείχθηκε να είναι κατεστραμένος, με αποτέλεσμα οι προπονητές των δύο ομάδων να ανησυχούν περισσότερο για την υγεία των ποδοσφαιριστών τους παρά για την απόδοση των ομάδων τους. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε τελικώς με 2-0, ανησυχεί όμως για την κατάσταση της υγείας του Σισέ που τραυματίστηκε.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ υπέστη τράβηγμα στο 17΄, αντικαταστάθηκε και θα υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
Πιθανότατα ο Σισέ θα αναρρώσει σύντομα, όχι όμως και το χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου που δυσκόλεψε αφάνταστα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και σίγουρα δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να είναι σε καλύτερη κατάσταση την Παρασκευή, στο ματς της πρεμιέρας με την Ξάνθη.
Οι πρωταθλητές πήραν τη νίκη με πέναλτι του Καραγκούνη (το κέρδισε ο Λέτο σε ανατροπή από τον Μιλανέτο) στο 36΄ και κοντινό σουτ του Πετρόπουλου από ασίστ του Κλέιτον στο 67΄, σ΄ένα ματς όπου ο Νίκος Νιόπλιας χρησιμοποίησε 21 ποδοσφαιριστές.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Στέφαν Μπόμπεκ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σπυρόπουλος (46΄ Μαρίνος), Βύντρα (46΄ Σεϊταρίδης), Καντέ (46΄ Σαριέγκι), Μπουμσόνγκ (46΄ Μπίαρσμιρ), Ζιλμπέρτο (46΄ Σιμάο), Κατσουράνης (46΄ Ιωαννίδης), Καραγκούνης (46΄ Νίνης), Λέτο (46΄ Δημούτσος), Γκοβού (46΄ Κλέιτον), Σισέ (18΄ Πετρόπουλος).
Τζένοα: Εντουάρντο, Ρανόκιο, Μορέτι, Μιλανέτο, Νταϊνέλι, Ραφίνια, Παλάσιο, Τόνι, Σκούλι, Μέστο, Βελόσο
ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ
Μήνυμα προς τη διοίκηση της ΠΑΕ έστειλαν οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού. Αν και μέχρι το 20ο λεπτό τραγουδούσαν υπέρ της ομάδας, σε εκείνη το σημείο επήλθε η έκρηξη. Αρχικά φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και στη συνέχεια σήκωσαν ένα πανό που έγραφε «Κρήτη, Αυστρία, Κύπρος, Καναδάς, Αμερική. Πάρτε το χαμπάρι σας μισεί όλη η γη», ενώ λίγο αργότερα μπροστά απο τις θύρες 35-1 κρεμάστηκε ένα που ανέφερε «Ομάδα για μεγάλα πράγματα. Διοίκηση για κλάματα».
Στην επανάληψη το σκηνικό επαναλήφθηκε με μεγαλύτερη ένταση, με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο να μην ξεφεύγει από τα “πυρά” των φιλάθλων.

Αιχμές Πατέρα

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο Νικόλας Πατέρας που επιτέθηκε κατά δύο εφημερίδων, τονίζοντας πως τη νέα διοίκηση την στηρίζουν, κάτι που δεν έκαναν στον ίδιο.
Ο πρόεδρος του περυσινού ντάμπλ μιλώντας κατά την είσοδό του στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το ρόστερ και το προπονητικό τιμ, ξεκαθαρίζοντας πως στο αγωνιστικό κομμάτι θα πάνε όλα καλά.
Αναλυτικά τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός σε αγωνιστικό επίπεδο, έχει εξαιρετικό ρόστερ, καλό προπονητικό τιμ και πιστεύω ότι σε αγωνιστικό επίπεδο θα πάνε όλα πολύ καλά. Τώρα σε διοικητικό επίπεδο από την στιγμή που ο νέο πρόεδρος έχει την στήριξη του «Derby» δηλαδή του Γκόντζου και της Πράσινης όλα και εκεί θα πάνε πολύ καλά. Μιλάω για δύο εφημερίδες που εμένα με πολεμήσανε ενώ τον νέο πρόεδρο τον στηρίζουν. Είναι καλό που στηρίζεται ο νέος πρόεδρος γιατί όλοι θέλουμε το καλό του Παναθηναϊκού», ήταν τα λόγια του Πατέρα, ενώ σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει διοικητική ηρεμία ήταν ξεκάθαρος: «Θα υπάρχει γιατί να μην υπάρχει;».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα