Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΟΜΒΑ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ
Αποχώρησε από την εθνική
Αθήνα
Την ξαφνική αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κυργιάκος μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας το μεσημέρι της Παρασκευής.
Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικές μέρες μετά την απόφαση του Γιάννη Αμανατίδη να βάλει τέλος στην καριέρα του με την γαλανόλευκη φανέλα και ακόμα ένα μέλος της θα αποτελέσει παρελθόν μετά από προσωπική του επιθυμία.
«Η Εθνική ομάδα υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της καριέρας μου. Εδώ κλείνω αυτό το σημαντικό κεφάλαιο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική με πολλές διακρίσεις γιατί πραγματικά το αξίζει», έγραψε στην ιστοσελίδα του ο αμυντικός της Λίβερπουλ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ
Παρελθόν ο Μαϊστόροβιτς
Αθήνα
Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Ντανιέλ Μαϊστόροβιτς. Ο εκπρόσωπος του Σουηδού αμυντικού συναντήθηκε χθες με τη διοίκηση της ΠΑΕ και συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς ο διεθνής παίκτης έχει συμφωνήσει με τη Σέλτικ.
Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Μαϊστόροβιτς υπογράμμισε:
«Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια στην Ελλάδα και την ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα σε αυτό το διάστημα, καθώς και τον κόσμο του συλλόγου για τη στήριξή του. Καταλαβαίνω ότι η ΑΕΚ, όπως και ολόκληρη η χώρα, βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Για μένα, η μετακίνησή μου στη Σέλτικ ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό ευρωπαϊκό κλαμπ. Αύριο (σ.σ.: Σάββατο) θα μεταβώ στη Γλασκώβη, προκειμένου να περάσω από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψω το συμβόλαιό μου».

Σήμερα λαϊκή βραδιά από τον ΑΟ Ασή Γωνιάς

Ο Αθλητικός Ομιλος Ασή Γωνιάς διοργανώνει σήμερα Σάββατο 14 Αυγούστου και ώρα 9μμ μεγάλη λαϊκή βραδιά στον χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Ασή Γωνιά. Θα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα από τους Σταγάκη Μανώλη, Βουρλιδάκη Γωγώ, Σακελλαρίδη Ανδρέα, Τσιπουρόπουλο Ιωάννη και Βαμβακα Λευτέρη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα