Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στήριξη

Ο Δεκαπενταύγουστος σπάνια έχει πολιτικές ειδήσεις και οι σχολιαστές της πολιτικής επικαιρότητας, όσοι δεν έχουν πάρει τις άδειες τους, πασχίζουν να κατασκευάσουν ειδήσεις από την ακολουθία των λόγων που αναμένονται να εκφωνήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης ή να θυμηθούν και να κάνουν συγκρίσεις με παρελθόντες λόγους των ίδιων πρωθυπουργών ή εκείνων που τους διαδέχτηκαν. Προφανώς, ο λόγος που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτός του πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου, ο οποίος κλείνοντας σχεδόν ένα χρόνο στη διακυβέρνηση της χώρας, αναμένεται να αποκαλύψει πώς θα κινηθεί από εδώ και στο εξής, για να εμπνεύσει μια σταλιά αισιοδοξία στους οικονομικά αδύναμους που έγιναν ακόμη πιο αδύναμοι αναλαμβάνοντας με τις μέχρι σήμερα πολιτικές της κυβέρνησης, το μεγαλύτερο βάρος για την ανάσυρση της χώρας από το βάραθρο στο οποίο την έριξε ο κ. Καραμανλής. Σε αυτά τα εγκαίνια της ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια της εκφώνησης του πρωθυπουργικού λόγου στην αίθουσα του μεγάρου Μακεδονικών σπουδών, οι περισσότεροι από τους ακροατές του θα ανακαλούν στη μνήμη τους τον περυσινό λόγο του κ. Καραμανλή στον οποίο με μισόλογα, μισές αλήθειες και μπόλικα ψέματα, άρχισε ο ίδιος να προετοιμάζει την εγκατάλειψη του πρωθυπουργικού θώκου, δίνοντας αμπάριζα στους υπουργούς του, οι οποίοι βλέποντας το τέλος που περιέγραφε ο αρχηγός, έσπευδαν να διορίσουν μαζικά, συγχωριανούς, κολλητούς, ημέτερους, κουμπάρους, βαφτιστήρια, σε όποια ΔΕΚΟ είχαν υπό την εποπτεία τους. Αυτοί οι ίδιοι μεθαύριο, αντί να στείλουν τον πρώην αρχηγό τους να κάνει αυτοκριτική από το βήμα της ΔΕΘ, θα ασκήσουν? σκληρή κριτική στο λόγο του πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου. Ο,τι καλύτερο για να τον στηρίξουν?
ΑΕΣ

Ημέρες για καταγγελίες και υποσχέσεις

Κύριε διευθυντά,

οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού. Ταυτόχρονα πλησιάζουμε και προς τις εκλογές για τους νέους δημάρχους.
Τί θα διαβάζουμε και τί θ? ακούμε; Καταγγελίες πολλές για θέματα – προβλήματα, που απασχολούν τον τόπο, τους ανθρώπους του.
Από τους υποψήφιους βεβαίως, βεβαίως. Και πίσω έρχονται οι υποσχέσεις?
Ετσι, δύο κουβέντες είπα να γράψω διαβάζοντας τις δηλώσεις του Δημάρχου Αρμένων για τη “μόλυνση – ρύπανση” της θάλασσας στον κόλπο των Καλυβών.
Τώρα, προς το τέλος του καλοκαιριού.
Και τους μήνες που πέρασαν οι κολυμβητές λούζονταν τις ακαθαρσίες;
Τώρα τις ανακάλυψε ο κ. Δήμαρχος;

Με εκτίμηση
Π.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα